Què fem?

PRODUCTES

PRODUCTES

PRODUCTES

 

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS.- La nostra seu a Barcelona disposa d'unes instal·lacions que ens permeten controlar cada punt de la nostra cadena de valor. Això es tradueix en una millora d'eficiència i qualitat pel que fa a desenvolupament i producció. També disposem d'oficina tècnica i centre productiu a Xangai per donar suport a les nostres operacions fora d'Europa.

 

CADENA DE VALOR COMPLETA.- NAD, S.L. és capaç d'oferir un desenvolupament de producte de «Principi a Fi» així com solucions innovadores per donar resposta a les necessitats dels nostres clients.

 

NADSL actualment equipa els següents seients i maletes per als principals centres de producció de motos europeus, i arriba a exportar per a algunes marques com ara Triumph seients als seus centres de producció a Indonèsia. El disseny, el desenvolupament, la producció i l'emmagatzematge de tota la nostra gamma d'equipaments OEM es fa a la nostra central de Mollet del Vallès, situada a l'entorn de Barcelona. Equipem seients per a les següents marques de motocicletes:


Maletes OEMSeients OEM

We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT