Equipem la nova KTM SUPER DUKE 1290 GT

NAD-SHAD equipa el nou model Sport- Tourer de la marca austríaca, amb seient confort i maletes laterals pensades exclusivament per a la nova moto, integrades especialment al seu disseny.

Desenvolupades conjuntament amb KTM, NAD-SHAD ha creat les noves maletes laterals aplicant els conceptes estructurals de les SH36 per aconseguir una alta rigidesa i un pes reduït. La seva capacitat i funcionalitat són els senyals d'identitat d'aquestes maletes, que compten amb 30 litres de capacitat per cada costat, espai suficient per a un casc integral. El seu muntatge i desmuntatge és molt fàcil, es realitza en tot just uns segons, i tot amb la mateixa clau.

El seient confort ho hem desenvolupat i fabricat a les nostres instal·lacions de Barcelona. És un model de dues peces on el confort i l'ergonomia són els seus punts més destacats. Gràcies a la seva escuma en forma de túnel i al seu malla 3D, s'aconsegueix un repartiment uniforme del pes i un major confort. El seient inclou calefacció regulable en tres posicions, amb ràpida potència d'escalfament.

Aquests nous accessoris d'origen, s'uneixen a altres molts productes OEM que ja fabriquem per als models de KTM, com les maletes laterals i el seient confort per a la KTM 1190 Adventure.We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT