NAD equipa de sèrie la nova BMW S1000XR

NAD, S.L. desenvolupa i fabrica el nou Seient Confort i les Maletes laterals específicament dissenyats com a accessori original per la nova BMW S1000XR, la primera moto esportiva d'aventura de BMW: perfecta per a qualsevol que busqui prestacions elevades i confort en una única moto.
Les noves maletes han estat dissenyades per buscar la seva perfecta integració amb la moto. Maletes amb una capacitat de 62L, espai suficient per a 1 casc en cada maleta, i amb una base més ampla per a procés de càrrega i de descàrrega més senzills. A més la tapa de la maleta s'ofereix en 2 colors possibles, vermell o gris, per aconseguir un total look.
Respecte al seient confort, ha estat dissenyat i desenvolupat exclusivament per a la BMW S1000XR, de dues peça ofereix més comoditat, gràcies a un còmode encoixinat que incrementa el confort del seient tant del conductor com del passatger.
SHAD és líder en la fabricació de maletes de sèrie per a marques de motos i també dissenyades i fabricades en exclusiva com en el cas de BMW.We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT