SHAD renova la seva imatge de marca

Presentat per primer cop a la fira EICMA 2018, el nou isotip de SHAD representa l’evolució de la marca en els seus 25 anys d’història.

L’equip de disseny s’inspirà en el joc mecànic de dues peces que a l’unir-se formen un espai contenidor, fent referencia a la creació del producte més representatiu de la marca SHAD: la maleta per a moto.

La icona, de línies inclinades i angles arrodonits evoca la velocitat i la funcionalitat associades als baüls per a moto i representa el compromís de SHAD amb la innovació constant a través de l’enginyeria i el disseny. Amés també recorda lleugerament la lletra inicial de la marca.

Aquest nou símbol té per objectiu reforçar la identitat de marca SHAD, facilitant la memorització i diferenciació en els processos de comunicació que desenvolupa la companyia catalana arreu del món.We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT