SHAD, 25 anys d’expansió

Ja fa 25 anys que una família del nord-oest de Barcelona va decidir dur a terme un somni, millorar la manera en què es realitzen els desplaçaments en moto. Així va néixer SHAD, i amb ella la seva primera maleta, la 22L. Des de llavors, més de 1.500 productes han estat desenvolupats amb aquest mateix objectiu, situant-se com una marca de referència entre els accessoris per a motocicleta.

El disseny i la innovació han estat, des de la nostra fundació, valors clau a SHAD. El desenvolupament de noves solucions per a motocicletes i el registre de patents pròpies, 3 en els últims 3 anys, mostren el nostre gran interès i focalització per l'I + D + I.

Aquesta aposta pel disseny i la tecnologia s'ha vist recompensada recentment. SHAD ha rebut el premi internacional de disseny Red Dot 2017, atorgat a les maletes SH58X i SH59X pel seu concepte Expandable, que permet regular la capacitat de les maletes fins a tres posicions diferents. Aquest guardó se suma al Red Dot 2015 i al German Award 2017, premis concedits a les maletes SH36, que situen a la nostra empresa com la marca de maletes de moto més guardonada.

Amb seu a Barcelona, a SHAD proporcionem cobertura a tot el món. L'empresa compta amb una extensa xarxa comercial que supera els 70 països en 5 continents. A més, disposa de dos centres de producció a la Xina (Xangai) i Indonèsia (Jakarta), que permeten donar suport a les operacions internacionals de l'empresa.

Gràcies a aquesta àmplia xarxa i a la nostra experiència en l’àmbit tècnic, comercial i sectorial, a SHAD celebrem el 25è aniversari prosseguint amb la nostra expansió, amb la qual pretenem assolir nous mercats internacionals. Un gran any per a l'empresa, que a més de patrocinar com a proveïdor tècnic del mundial de Superbikes, participa a 15 fires del sector repartides entre Àsia, Amèrica i Europa.

Amb aquestes bones perspectives, a SHAD pretenem mantenir per molts anys el nostre compromís per satisfer a motoristes amb necessitats canviants a tot el món.

SHAD, "Enginereed for Riding".We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT