SHAD impulsa el seu creixement internacional amb l'apertura de noves instal·lacions

El grup NAD-SHAD s'enorgulleix de presentar el seu nou centre de producció i oficines, a la nostra seu internacional de Barcelona, ​​Espanya; instal·lacions que suposen un salt de gegant per a l'empresa per la seva capacitat i la seva tecnologia.
La nova planta, amb més de 6.000 m2, respon a la necessitat de desenvolupament internacional de l'empresa, ja que les actuals instal·lacions s'havien quedat limitades per poder donar servei a més de 5.000 clients distribuïts per tot el món.
Aquesta nova seu s'obre en ple procés d'expansió internacional. La marca ja compta amb una oficina tècnica i centre productiu a Xangai i una sucursal a Indonèsia, tot això per donar suport a les nostres operacions fora d'Europa.
Amb aquesta nova fàbrica de maletes, adjacent a l'actual, hem pogut duplicar la nostra capacitat de producció. La instal·lació de noves cadenes de muntatge més extenses permet ampliar la producció de maletes i poder desenvolupar productes més complexos, ja que es poden muntar més components en una sola cadena. A més també hem ampliat la nostra capacitat d'emmagatzematge mitjançant la instal·lació de prestatgeries push-pack, que facilita el màxim aprofitament de l'espai disponible.

En aquestes noves instal·lacions també s'han ubicat les renovades oficines de SHAD, que destaquen per la seva comoditat i amplitud, i un modern showroom on mostrar tota la nostra gamma de productes a clients.

NAD-SHAD neix el 1973 a Barcelona, ​​després de 40 anys hem aconseguit ser marca de referència a nivell mundial en maletes i seients per a moto. Des de la nostra seu a Barcelona donem cobertura a tot el món, la nostra xarxa comercial s'estén al llarg d'Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania satisfent qualsevol demanda tant de disseny com productiva.We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT