MALETA LAT. DRETA TR47R TERRA

La maleta lateral TR47R està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona i té capacitat per a un casc Trail o dos cascs (integral + jet). Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d'alumini endurible, un tipus d'alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. Frontisses d'acer inoxidable AISI 304 que permeten deixar la maleta a terra sense que bolqui, i protectors ABS per reforçar la maleta davant cops.
Inclou l'integrat sistema de tancament "TERRA Lock System" (patent pending). Es tracta d'una estructura d'acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. Pensada per a un ús ràpid i amb només una mà, permet a l'usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons.
Les claus i el bombí de la TR47R corresponen a l'última versió premium de SHAD, amb un sistema que redueix les possibilitats de robatori i amb una coberta que protegeix el barret fort de l'entrada de pols.
Obertura lateral: perfecta per a "fer la maleta", amb gran capacitat i espai, i una safata interna que permet subjectar les pertinences, mantenir-les ordenades i prevenir que caiguin quan obres la maleta. La TR47R també inclou una xarxa interna que maximitza la subjecció de la càrrega al seu interior.
Les maletes laterals Terra estan dissenyades per fixar-se a la moto a través del nou 4P System. Es tracta d'una estructura d'acer recoberta amb pintura metàl·lica d'alta duresa. Gràcies al seu diàmetre de 20mm, el més gros de mercat, aporta la màxima fermesa i resistència a un conjunt que a més es reforça amb una barra transversal per a les sortides més extremes. Més informació a "How to buy your Terra cases".
La TR47R inclou 3 bombins i 2 claus per unificar les tres maletes (laterals i top). Els bombind són fàcils de canviar: en menys de 5 minuts podràs unificar la maleta top i laterals per a utilitzar-les amb una sola clau. Més informació a "Suport".
Accessoris (no inclosos): Borsa interna expandible (X0IB47).


Descarregar PDF
Enviar a un amic


Smiley face Smiley faceCaracterístiques

Amplària: 42 / Alçària: 49 / Fondària: 34
Càrrega màxima: 10


ACCESSORIS OPCIONALS

VEURE FIXACIONS PER A LA MALETA

  • X0IB47 - BOSSA INTERNA

    BOSSA INTERNA
We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT