MALETES LATERALS SH35 ALUMINIUM

430.00

D0B35200

MALETES LATERALS SH35 ALUMINIUM

430.00

D0B35200

Les maletes laterals SH35 són aerodinàmiques, rígides i lleugeres i tenen capacitat per a un casc Jet. Disposen de safata interna i subjecció elàstica per fixar la càrrega i es fixen a la moto a través del patentat 3P System, caracteritzat pel seu disseny integrat i lleuger.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

  Les maletes laterals SH35 amb coberta d’alumini són aerodinàmiques, rígides i lleugeres. Amb capacitat per a un casc Jet, o un integral petit, tenen més capacitat de càrrega que la majoria de maletes d’alumini. Estan compostes d’alumini de 0,8 mm de gruix i polipropilè reforçat, i el marc estructural garanteix una alta rigidesa i resistència amb un pes mínim, que li proporciona estanqueïtat.
  Les SH35 són la combinació perfecta per a la maleta top eXpandible SH59X. Sofisticades, elegants i avantguardistes, en línia respecte les ultimes maletes llançades al mercat per SHAD, demostren el decidit compromís de SHAD amb el disseny:

 • Disseny aerodinàmic que augmenta la seguretat i estabilitat de la moto.
 • Formes innovadores que creen tendència el mercat.
 • Safata interna que ajuda a subjectar la càrrega.
 • Capacitat d’un casc de dimensió mitjana. Com que són una mica més petites que l’altre model de maletes laterals de SHAD, les SH36 Carboni, no hi ha la certesa absoluta que tots els cascos càpiguen.
 • Marc estructural que proporciona millor estanquitat, rigidesa i lleugeresa. extra, per en cas es vulgui utilitzar una única clau per obrir les tres maletes (laterals i del darrere).
 • Disposa de tires limitadores internes que asseguren que no es mogui la càrrega interior.
 • La seguretat que proporciona el Handle Lock System permet comptar amb un doble tancament; per una banda, fixa la maleta a la moto i, per altra banda, tanca el mateix bagul. Disposa d’una nansa perquè, un cop extreta, el transport de la maleta sigui fàcil i senzill. Únicament la utilitzarem quan vulguem bloquejar-la a la moto.
  Com a accessori imprescindible hi ha la possibilitat d’incorporar unes bosses internes (X0IB36), que encaixen a la perfecció a les maletes laterals. Compten amb una butxaca externa amb cremallera per a una accessibilitat directa amb guants i estan reforçades amb una escuma interna per protegir el contingut de qualsevol cop amb cremallera amb tiradors per a un ús amb guants. Inclou cingla i nansa perquè sigui més fàcil transportar-la, d’aquesta manera la bossa interna facilita el transport dels estris sense haver d’extreure la maleta. “3P SYSTEM”. Patentat per SHAD i caracteritzat pel disseny integrat i lleuger, s’ha desenvolupat primant no només l’estètica, sinó tenint molt en compte la seguretat.
  Disseny integrat: La fixació queda molt més integrada a la moto. Desapareix el típic marc rectangular que es redueix a un únic braç en forma de “L” horitzontal sobre el qual es recolzen els tres punts (3P) de fixació de la maleta, dissimulant la ferramenta un cop extreu les maletes.
  Posició: Tant els volums de la maleta com la inclinació de la fixació 3P System shan pensat per aconseguir desplaçar el pes del conjunt el més possible cap al centre de gravetat de la moto. Això li atorga més seguretat i estabilitat en circular amb càrrega.
  Flexibilitat de l’ancoratge: L’ancoratge de 3 punts confereix alhora seguretat i flexibilitat. Això es reflecteix en una lleugera oscil·lació de la maleta. Aquesta oscil·lació permet la circulació de l’aire al voltant i s’evita l’efecte “àncora” d’una maleta més plana i rígida. De nou això resulta en més seguretat i estabilitat en marxa.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.