TOP CASE SH26 NEGRE

65.87

D0B26100

TOP CASE SH26 NEGRE

65.87

D0B26100

És la maleta més petita de la gamma (26 litres) amb capacitat per a un casc, perfecta per a scooters i ciclomotors. Compta amb el tancament a pressió Press Lock System i diferents colors de tapa.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

La SH26 és la maleta de moto més petita de la gamma SHAD. Es tracta d´un bagul compacte i pràctic, compost de polipropilè reforçat d´alta qualitat i amb capacitat per a un casc obert o un integral petit
Compta amb el Press Lock System, un tancament a pressió senzill i hermètic. Com tots els Top Case de SHAD, s’obre i es tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-lo. Únicament la farem servir quan vulguem bloquejar-lo a la moto. Incorpora una esquerda que fa una funció de maneta ergonòmica per facilitar el trasllat de la maleta.

Com a accessori opcional, disposem de la llum de fre (D0B29KL). De leds de baix consum, és molt fàcil d’instal·lar ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió posterior.
Igual que la resta de maletes de moto SHAD(a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.