TOP CASE SH37 NEGRE

114.90

D0B37100

TOP CASE SH37 NEGRE

114.90

D0B37100

Maleta de moto de 37 litres amb capacitat per a un casc integral o dos cascs: integral i jet. Compta amb el tancament a pressió Press Lock System i diferents colors de tapa.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

La SH37 és un bagul de moto compost de polipropilè reforçat d’alta qualitat. El bagul resisteix temperatures extremes i protegeix la càrrega interior tant dimpactes i caigudes com de les precipitacions en forma daigua i neu. Els seus 37 litres de capacitat asseguren espai suficient per a dos cascs Jet o un integral i un Jet. De formes corbes i amb catadiòptric fumat, és un bàsic en la gamma de SHAD. Disposa de la mida perfecta tant per moure’s per la ciutat com per a trajectes més llargs, ja que s’adapta tant a scooter com a motos de mitja cilindrada.
Compta amb el Press Lock System, un tancament a pressió senzill i hermètic. Com tots els Top Case de SHAD, s’obre i es tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-lo. Únicament la farem servir quan vulguem bloquejar-lo a la moto. Incorpora una esquerda que fa una funció de maneta ergonòmica per facilitar el trasllat de la maleta.
Si ets dels que porta el disseny un pas més enllà, t’agradarà poder triar entre els diferents colors de tapes, o l’opció verge perquè la personalitzis al teu gust.

Com a accessoris opcionals, disposem del respatller i la llum de fre. El respatller (D0RI60) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La llum de fre (D0B29KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió posterior.

Igual que la resta de maletes de moto SHAD (a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.