Region:

TOP CASE SH40 CARGO NEGRE

149.00

D0B40199

TOP CASE SH40 CARGO NEGRE

149.00

D0B40199

Maleta de 40 litres perfecta per a scooter i moto, amb graella portaequipatges per ampliar la seva capacitat. Amb capacitat per a cascos integral i jet, està disponible en diferents colors de tapes. Conté el Handle Lock System, que li proporciona seguretat gràcies a un doble tancament, que fixa la maleta a la moto i tanca el mateix bagul.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

La SH40 Càrrec és ideal per als que utilitzen la moto com a eina de treball. Composta de polipropilè reforçat d´alta qualitat, és una maleta de formes rectilínies de capacitat mitjana, amb un espai interior ampli, ideal per a objectes grans com 2 cascos jets o 1 casc modular o una caixa d´eines, portàtils o carpetes. El bagul resisteix temperatures extremes i protegeix la càrrega interior dimpactes i caigudes. Incorpora de sèrie una graella plàstica superior que incrementa la capacitat de la maleta mantenint la mateixa càrrega màxima. També disposa de pestanyes específiques per a pops i bosses per assegurar i fixar la càrrega. Aquesta versatilitat la fa ideal per a motos enduro o Trail.
La seguretat que proporciona el Handle Lock System permet comptar amb un doble tancament; per una banda, fixa la maleta a la moto i, per altra banda, tanca el mateix bagul. Disposa d’una nansa perquè, un cop extreta, el transport de la maleta sigui fàcil i senzill.
Com tots els Top Case de SHAD, s’obre i tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-lo. Únicament la utilitzarem quan vulguem bloquejar-lo a la moto.

Com a accessoris opcionals, disposem del respatller i la llum de fre. El respatller (D0RI60) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La llum de fre (D0B40KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió posterior.
Igual que la resta de maletes de moto SHAD (a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.
Atenció: pop no inclòs.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.