TOP CASE SH40 NEGRE

131.85

D0B40100

TOP CASE SH40 NEGRE

131.85

D0B40100

Maleta de 40 litres perfecta per a scooter i moto. Amb capacitat per a cascos integral i jet, està disponible en diferents colors de tapes. Conté el Handle Lock System, que li proporciona seguretat gràcies a un doble tancament, que fixa la maleta a la moto i tanca el mateix bagul.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

  La SH40 és una maleta composta de polipropilè reforçat d’alta qualitat. El bagul resisteix temperatures extremes i protegeix la càrrega interior tant dimpactes i caigudes. Els seus 40 litres de capacitat asseguren prou espai per a un casc integral, més accessoris, o dos cascs jets.
  La seguretat que proporciona el Handle Lock System permet comptar amb un doble tancament; per una banda, fixa la maleta a la moto i, per altra banda, tanca el mateix bagul. Disposa d’una nansa perquè, un cop extreta, el transport de la maleta sigui fàcil i senzill. També disposa de tires limitadores internes que asseguren que no es mou la càrrega interior.
  Com tots els Top Case de SHAD, s’obre i tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-lo. Únicament la farem servir quan vulguem bloquejar-lo a la moto.
  Si ets dels que porta el disseny un pas més enllà, t’agradarà poder triar entre els diferents colors de tapes, o l’opció verge perquè la personalitzis al teu gust.
  Com a accessoris opcionals, disposem del respatller i la llum de fre. El respatller (D0RI60) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La llum de fre (D0B40KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió posterior.
  Igual que la resta de maletes de moto SHAD (a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.