Region:

TOP CASE SH48 GRIS FOSC/NEGRE

226.80

D0B48300

TOP CASE SH48 GRIS FOSC/NEGRE

226.80

D0B48300

Maleta de moto de gamma alta amb totes les exigències del mercat i les màximes prestacions. Amb un pes de 3,7 kg de bagul, és la més lleugera del mercat en baguls d’alta capacitat (48 litres). Amb això reduïm les vibracions fent patir menys als suports i xassís de la moto. Ofereix la màxima seguretat gràcies al Smart Lock System i permet diverses configuracions de personalització.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

DESCRIPCIÓ

El top case SH48 és un producte de gamma alta, amb totes les exigències del mercat i les màximes prestacions. Amb capacitat per a dos cascs modulars i un pes de 3,7 kg de bagul, és la maleta més lleugera del mercat en baguls d’alta capacitat. Amb això reduïm les vibracions fent patir menys als suports i xassís de la moto. El marc estructural garanteix una alta rigidesa i resistència amb un pes mínim.
Ofereix la màxima seguretat gràcies al seu nou sistema de tancament hermètic “Smart Lock System”, un sistema amb nansa retràctil automàtica i tancament hermètic en 3 posicions. Aquest sistema permet mantenir la maleta oberta sense que es pugui extreure, a més de poder obrir i tancar-la sense necessitat de la clau, així només utilitzaràs la clau per bloquejar-la. Obertura amb una sola mà.
La SH48 permet diverses configuracions de personalització, combinant els colors de les faixes laterals amb les cobertes superiors. Com a cobertes opcionals tindríem la nova opció de look carboni, que combina amb qualsevol color de motocicleta. També disposem de les cobertes en blanc, negre metall i del mateix color que l’opció de la faixa de la maleta, és a dir New titani o Gris fosc. També hi ha l’opció verge perquè la personalitzis al teu gust.
Com a accessoris, disposem del doble respatller, la bossa interna, la graella metàl·lica superior i la llum de fre. El doble respatller (D0RI4800) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La bossa interna (X0IB00), amb obertura superior i butxaca externa per a una accessibilitat directa, està reforçada amb una escuma interna per protegir el contingut de qualsevol cop i una cingla i nansa perquè sigui més fàcil transportar-la. D’aquesta manera, la bossa interna facilita el transport dels estris sense haver d’extreure la maleta. La graella metàl·lica superior (D0PS00) incrementa la capacitat de la maleta mantenint la mateixa càrrega màxima, i disposa de pestanyes específiques per a pops i bosses per assegurar i fixar la càrrega. Finalment, la llum de fre (D0B29KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió del darrere.
Igual que la resta de maletes de moto SHAD (a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.