TOP CASE SH50 NEGRE/NEGRE

277.07

D0B5000

TOP CASE SH50 NEGRE/NEGRE

277.07

D0B5000

Maleta de moto robusta i elegant de 50 litres de capacitat (2 cascos modulars), amb sistema de tancament hermètic “Smart Lock System”. Compta amb tapes en diferents colors i respatller i porta-retalls inclòs. És ideal per als amants de les llargues sortides.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

La SH50 és una maleta de moto robusta i elegant, ideal pels amants de les llargues sortides. La capacitat de la maleta és de 2 cascos modulars (50L) sense necessitat de tombar-los, més accessoris de viatge.
El bagul incorpora de sèrie el respatller i un porta-retalls molt pràctic a l’hora de tenir la documentació accessible en tot moment. També disposa de tires limitadores internes que asseguren que no es mou la càrrega interior.

Ofereix la màxima seguretat gràcies al seu nou sistema de tancament hermètic “Smart Lock System”, un sistema amb nansa retràctil automàtica i tancament hermètic en 3 posicions. Aquest sistema permet mantenir la maleta oberta sense que es pugui extreure, a més de poder obrir i tancar-la sense necessitat de la clau, així només utilitzaràs la clau per bloquejar-la. Obertura amb una sola mà.
Si ets dels que porta el disseny un pas més enllà, t’agradarà poder triar entre els diferents colors de tapes disponibles, o l’opció verge perquè la personalitzis al teu gust.
Opcionalment, també disposa de diversos accessoris com la bossa interna, la graella metàl·lica superior i la llum de fre. La bossa interna (X0IB00), amb obertura superior i butxaca externa per a una accessibilitat directa, està reforçada amb una escuma interna per protegir el contingut de qualsevol cop i una cingla i nansa perquè sigui més fàcil transportar-la. D’aquesta manera, la bossa interna facilita el transport dels estris sense haver d’extreure la maleta. La graella metàl·lica superior (D0PS00) incrementa la capacitat de la maleta mantenint la mateixa càrrega màxima, i disposa de pestanyes específiques per a pops i bosses per assegurar i fixar la càrrega. Finalment, la llum de fre (D0B29KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió del darrere.
Igual que la resta de maletes de moto SHAD (a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.