TOP CASE SH58X CARBO EXPANDABLE

314.86

D0B58206

TOP CASE SH58X CARBO EXPANDABLE

314.86

D0B58206

L’eXpandible SH58X és una maleta de moto única al mercat. El seu premiat i revolucionari disseny permet regular la seva capacitat amb 3 posicions diferents i en només uns segons (46, 52 i 58 litres). Ofereix la màxima seguretat gràcies al seu nou sistema de tancament hermètic Smart Lock System. Amb diferents colors de tapes disponibles, és perfecta per combinar asfalt cada dia o les rutes touring de diversos dies.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

La maleta de moto eXpandable SH58X terminació look carboni, amb volum regulable en 3 posicions (L, XL i XXL), té capacitat per a 2 cascos enduro sense necessitat de tombar-los, més accessoris de viatge. La tecnologia avantguarda i el disseny innovador de la maleta eXpandible l’han fet creditora del prestigiós premi de disseny Reddot Design Award 2017, una referència entre dissenyadors i fabricants. Única maleta del mercat regulable fins a 58L, s’adapta igual al dia a dia a la ciutat com a aquells viatges d’aventura que sempre has somiat fer. Una maleta molt versàtil, en què canviant entre les diferents posicions es passa d’una maleta aerodinàmica a un gran bagul en pocs segons. El seu marc estructural garanteix una alta rigidesa i resistència amb un pes mínim, i també disposa de tires limitadores internes que asseguren que no es mogui la càrrega interior.
Ofereix la màxima seguretat gràcies al seu nou sistema de tancament hermètic Smart Lock System. Aquest sistema permet mantenir la maleta oberta sense que es pugui extreure, a més de poder obrir i tancar-la sense necessitat de la clau, així només utilitzaràs la clau per bloquejar-la. Obertura amb una sola mà.

El sistema patentat que regula el volum de la SH58X, podent expandir o reduir la seva mida, la converteix en una maleta altament funcional i pràctica, adaptant-se en tot moment a les necessitats del motorista:
 Talla L: perfecta per transportar els estris del dia a dia.
 Talla XL: molt útil per a aquestes curtes sortides de cap de setmana. Amb capacitat per a dos cascs modulars.
 Talla XXL: suficient per albergar tot el necessari en aquesta increïble aventura que fa temps somiant. Amb capacitat per a dos cascs d’endur.

A més, pots complementar la teva maleta amb accessoris com la llum de fre, el doble respatller o la bossa interna també expandible. El respatller (D0RI80) té dues peces, compost per dues capes d´escuma de poliuretà recobertes d´escai en dues textures, garanteix al passatger un confort total. La bossa interna expandible (X0IB10) amb obertura superior i butxaca externa per a una accessibilitat directa, està reforçada amb una escuma interna per protegir el contingut de qualsevol cop i una cingla i nansa perquè sigui més fàcil transportar-la. D’aquesta manera, la borsa interna facilita el transport dels estris sense haver d’extreure la maleta. Finalment, la llum de fre (D0B29KL) és de leds, de baix consum i molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta. Aquesta incrementa la seguretat sent la moto més visible des d’una visió del darrere.
Si t’agrada l’asfalt i l’Sport Touring és el teu, SH58X és la teva maleta. El seu sofisticat look carboni, a conjunt amb les maletes laterals SH38X terminació look carboni, respira modernitat i sofisticació. Si ets dels que porta el disseny un pas més enllà, t’agradarà poder triar entre els diferents colors de tapes disponibles: blanc, negre metall i new titanium), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.