TOP CASE SH59X EXPANDIBLE ALUMINI

329.77

D0B59200

TOP CASE SH59X EXPANDIBLE ALUMINI

329.77

D0B59200

La maleta de moto eXpandible SH59X és una maleta de moto única al mercat. El disseny innovador permet regular el seu volum de càrrega en fins a 3 posicions diferents en només uns segons (46, 52 i 59 litres). Ofereix la màxima seguretat gràcies al seu nou sistema de tancament hermètic Smart Lock System. Amb el seu exclusiu acabat amb alumini, és perfecta per combinar carretera i Trail Adventure.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

La SH59X és una maleta de moto única al mercat. El seu disseny innovador permet regular el seu volum de càrrega en fins a 3 posicions diferents en tan sols uns segons (L, XL i XXL), permetent transportar fins a 2 cascos enduro sense necessitat de tombar-los, més accessoris de viatge. També disposa de tires limitadores internes que asseguren que no es mogui la càrrega interior. El marc estructural garanteix una alta rigidesa i resistència amb un pes mínim. Ofereix la possibilitat d’incorporar com a accessori una bossa interna expandible (X0IB10). Aquesta compta amb obertura superior, butxaca externa per a una accessibilitat directa i està reforçada amb una escuma interna per protegir el contingut de qualsevol cop. També compta amb una cingla i nansa perquè sigui més fàcil transportar-la, d’aquesta manera la bossa interna facilita el transport dels estris sense haver d’extreure la maleta. , un sistema amb nansa retràctil automàtica i tancament hermètic en 3 posicions. Aquest sistema permet mantenir la maleta oberta sense que es pugui extreure, a més de poder obrir i tancar-la sense necessitat de la clau, així només utilitzaràs la clau per bloquejar-la. Obertura amb una sola mà.

La tecnologia d’avantguarda i el disseny innovador de la maleta eXpandible l’han fet creditora del prestigiós premi de disseny Reddot Design Award 2017, una referència entre dissenyadors i fabricants. El sistema patentat que regula el volum de la SH59X, podent expandir o reduir la seva mida, la converteix en una maleta altament funcional i pràctica, adaptant-se en tot moment a les necessitats del motorista:
 Talla L: perfecta per transportar els estris del dia a dia.
 Talla XL: molt útils per a aquestes curtes sortides de cap de setmana. Amb capacitat per a dos cascs modulars.
 Talla XXL: suficient per albergar tot el necessari en aquesta increïble aventura que fa temps somiant. Amb capacitat per a dos cascs d’enduro.

Com a accessoris opcionals també tenim un doble respatller i una llum de fre. El respatller (D0RI80) té dues peces, compost per dues capes d´escuma de poliuretà recobertes d´escai en dues textures, garantint al passatger un confort total. La llum de fre (D0B29KL) és de leds, de baix consum i molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta. Aquesta incrementa la seguretat sent la moto més visible des d’una visió del darrere.
Com la resta de maletes SHAD (a excepció de TERRA), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

SUPORT

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.