Equipem la nova KTM SUPER DUKE 1290 GT

NAD-SHAD equipa el nou model Sport- Tourer de la marca austríaca, amb seient confort i maletes laterals pensades exclusivament per a la nova moto, integrades especialment al seu disseny.

Desenvolupades conjuntament amb KTM, NAD-SHAD ha creat les noves maletes laterals aplicant els conceptes estructurals de les SH36 per aconseguir una alta rigidesa i un pes reduït. La seva capacitat i funcionalitat són els senyals d'identitat d'aquestes maletes, que compten amb 30 litres de capacitat per cada costat, espai suficient per a un casc integral. El seu muntatge i desmuntatge és molt fàcil, es realitza en tot just uns segons, i tot amb la mateixa clau.

El seient confort ho hem desenvolupat i fabricat a les nostres instal·lacions de Barcelona. És un model de dues peces on el confort i l'ergonomia són els seus punts més destacats. Gràcies a la seva escuma en forma de túnel i al seu malla 3D, s'aconsegueix un repartiment uniforme del pes i un major confort. El seient inclou calefacció regulable en tres posicions, amb ràpida potència d'escalfament.

Aquests nous accessoris d'origen, s'uneixen a altres molts productes OEM que ja fabriquem per als models de KTM, com les maletes laterals i el seient confort per a la KTM 1190 Adventure.