La SH36 de SHAD rep el Premi German Design Award 2017 pel seu disseny

Les maletes laterals SH36 de Shad, han estat distingides amb un nou guardó Internacional al disseny, el Premi Internacional German Design Award 2017, premis que recompensen els productes més innovadors pel que fa a disseny

Aquest premi se suma al que les SH36 de SHAD van rebre ja al 2015, el prestigiós premi internacional Red Dot pel seu disseny, convertint-se així en les maletes laterals més premiades del mercat.

El German Design Award, és un important reconeixement que premia l'excel·lència en el sector del Disseny a nivell internacional. Una de les competicions de disseny reconegudes entre les millors del món, fins i tot més enllà dels cercles professionals.
Un guardó concedit per un jurat d'experts en disseny dels camps més diversos, tots ells eminències reconegudes en les seves àrees. Han premiat a les SH36 de SHAD amb aquesta important distinció, per la qualitat del seu disseny excepcional, en la categoria de Transport.

Aquest nou guardó al disseny de les maletes laterals SH36, ens motiva encara més a seguir amb més energia en la millora constant en tots els nostres productes i, donar la millor resposta als nostres clients, oferint cada dia articles i solucions innovadores, funcionals i de la millor qualitat.

És un orgull ser de nou reconeguts amb aquest guardó i des SHAD volem donar les gràcies, a tots aquells que ho fan possible.