NAD equipa de sèrie la nova BMW S1000XR

NAD, S.L. desenvolupa i fabrica el nou Seient Confort i les Maletes laterals específicament dissenyats com a accessori original per la nova BMW S1000XR, la primera moto esportiva d'aventura de BMW: perfecta per a qualsevol que busqui prestacions elevades i confort en una única moto.
Les noves maletes han estat dissenyades per buscar la seva perfecta integració amb la moto. Maletes amb una capacitat de 62L, espai suficient per a 1 casc en cada maleta, i amb una base més ampla per a procés de càrrega i de descàrrega més senzills. A més la tapa de la maleta s'ofereix en 2 colors possibles, vermell o gris, per aconseguir un total look.
Respecte al seient confort, ha estat dissenyat i desenvolupat exclusivament per a la BMW S1000XR, de dues peça ofereix més comoditat, gràcies a un còmode encoixinat que incrementa el confort del seient tant del conductor com del passatger.
SHAD és líder en la fabricació de maletes de sèrie per a marques de motos i també dissenyades i fabricades en exclusiva com en el cas de BMW.