NAD participa en el desenvolupament del seient ClimaCommand d'Indian Motorcycle

NAD, líder tecnològic en seients de motocicleta, ha participat en el desenvolupament de l'últim projecte internacional i amb un alt nivell d'innovació per a Indian Motorcycle: el seient ClimaCommand.

 

Amb un sistema format per un mòdul termoelèctric patentat per Indian i instal·lat a l'interior del seient, el seient ClimaCommand permet tant al pilot com al passatger gaudir còmodament del viatge sigui quina sigui la condició meteorològica.

 

A més d'un còmode farciment per a la màxima comoditat, el seient inclou controls de calefacció i refrigeració regulables de tres nivells que són independents per al pilot i el passatger. És a dir, amb el seient ClimaCommand es pot gaudir d'un seient climatitzat per a sortides amb temperatures fredes, i un seient fresc i còmode que minimitza la sudoració i les molèsties en els dies més càlids.

 

Tot cobert per una funda de vinil d'alta qualitat amb un acabat modern de costures blanques, resistent a l'aigua i raigs UV.

 

A NAD treballem amb Indian Motorcycle des fa més de mitja dècada subministrant seients, parabrises i equipatge tèxtil i impermeable dissenyat específicament per a la marca americana.