NADSL EQUIPA ELS SEIENTS K1600 GT I K 1600 GTL DE BMW

BMW ha confiat en nosaltres per al desenvolupament i fabricació dels seients K1600GT i 1600 GTL.  Aquests van ser els models estrella del Saló de Colònia. Els seients ofereixen el màxim nivell de confort, equipats amb calefacció total, tenen en compte les particularitats de cada mercat.

La línia GT (seient davanter estàndard, GT davanter confort i GT darrer) destinat a Europa, consta de seients monoplaça, regulables en alçada amb dues posicions. La diferència del confort respecte a l'estàndard és la major superfície de suport, per tant, menys pressió al seure, ideals pera a viatges de llarga distància.

 

La línia GTL (seient GTL soft alt, GTL baix) destinada als Estats Units, consta de seients biplaça, molt més amples, autèntics sofàs. Gràcies a les seves dues alçades, el pilotatge és molt més còmode en llargs trajectes. El GTL alt disposa del soft touch, un sistema extremadament còmode aconseguit a través de la superposició de tres espumes diferents sota la funda.

 Més comoditat als accessoris

NADSL també fabrica per a aquestes motos les ronyoneres i respatllers adaptats també a les particularitats de cada mercat.