NADSL-SHAD desenvolupa i fabrica les maletes laterals per a la nova BMW F800GT

SHAD continua reforçant el seu lideratge com a fabricant de primers equips (maletes i seients) per les principals marques de motos.

BMW ha confiat en nosaltres per al desenvolupament i fabricació de les maletes laterals de la nova BMW F800GT, una moto Sport-Turisme amb equipament ruter, per gaudir conduint en autopista, per les àmplies avingudes o per l'alta muntanya.

Les noves maletes representen una nova generació de maletes laterals rígides, amb un disseny que permet la seva perfecta integració amb el vehicle. Un nou concepte de disseny que aconsegueix que aquestes maletes, siguin més lleugeres, malgrat la seva rigidesa, amb les consegüents millores dinàmiques i prestacionals de la moto.
Són maletes estanques amb una major capacitat (55L) que les seves predecessores flexibles, la dreta amb capacitat per a albergar un casc integral. Compten amb un sistema fàcil de muntatge-desmuntatge i d'una nansa retràctil per transportar còmodament.
Maletes laterals amb un plantejament modular de tal manera, que són una base, que en el futur permetrà equipar altres models.