NADSL-SHAD desenvolupa les maletes i seients per a la nova BMW R1200GS

SHAD reforça el seu lideratge com a fabricant de primers equips (maletes i seients) per a motos.
NADSL-SHAD equipa en exclusiva la nova BMW R1200GS, amb seient i amb maletes superior i laterals, tot un referent en el mercat de les maletes trail. Maletes negres en plàstic amb inserció d'alumini de nou disseny a la tapa de la maleta, que s'integra amb l'aspecte de la motocicleta. Robustes i molt reforçades, aquestes maletes estan pensades tant per al seu ús urbà com en carretera.
Les noves maletes inclouen una barra en forma d'arc per modificar la capacitat de les maletes. Un mecanisme d'ajust patentat per BMW, que permet ajustar la capacitat de la maleta ràpidament, movent una palanca amb només una mà.
Les maletes laterals, protegides contra l'aigua, poden reduir de 68 l en total (29 la l'esquerra, 39 la la dreta) a 50 l (20 la l'esquerra, 30 la la dreta), el que resulta pràctic sobretot en el trànsit urbà, ja que l'amplada es redueix així a 12 cm.
La maleta superior es pot subjectar amb ajuda d'una placa d'adaptació oa la graella portaequipatges de sèrie o en lloc del seient de l'acompanyant. Com en les maletes laterals, la capacitat es pot augmentar fàcil i ràpidament de 25 la 35 l. A més, la maleta top ofereix com a accessori un còmode respatller, per millorar el confort del passatger.