NADSL-SHAD EQUIPA LA NOVA KTM 1190 ADVENTURE

SHAD equipa a la nova KTM 1190 Adventure, una trail sport-turisme, amb un seient Confort i amb maletes dissenyades exclusivament per a la nova KTM, de manera que s'adapten perfectament a les característiques de conducció de la Adventure.

Maletes sotmeses a les proves més exigents: el Baúl Touring (laterals) i la top Case Touring, que s'integren perfectament amb el disseny de la KTM.
Entre les característiques destaca: els panells d'alumini anoditzat. Sistema de fixació integrat. La Top Case, està muntada en una "Graella flotant" que absorbeix la interacció dinàmica, que es dóna a alta velocitat. Són maletes estanques i de gran capacitat de càrrega, 10 Kg per les laterals i 5K per la top. Com accessori pot incorporar un kit elèctric per donar llum a l'interior de les maletes en obrir la tapa, endoll de corrent de 12v i connexió amb el sistema d'alarma. Poden també portar una ronyonera (accessori). Totes aquestes característiques conformen un paquet "rodó" a la Adventure ja que utilitzen al màxim el lloc disponible.

Respecte al seient confort, ha estat dissenyat i desenvolupat exclusivament per a la KTM1190 Adventure, de dues peces i regulable en alçada, uns 15 mm. Ofereix la major comoditat en ús intens, gràcies a la nova escuma 3D, a més d'oferir millor informació que un seient tou, sobre el que passa a les rodes: un avantatge fisiològica, de viatgers per a viatgers, d'esportistes per a esportistes. Sens dubte el millor accessori per millorar el confort de la moto.

SHAD és líder en la fabricació de maletes de sèrie per marques de motos i també dissenyades i fabricades en exclusiva com en el cas de BMW.