Novetats SHAD al SALÓ EICMA 2014

En el seu pas pel Saló Internacional EICMA 2014, que se celebra anualment a Milà (Itàlia) SHAD ha presentat les seves novetats per al 2014/2015, entre les quals han destacat: les noves maletes laterals SH36, els nous Seients confort amb calefacció i els intercomunicadors Bluetooth SHAD.

Noves maletes Laterals SH36 amb un volum interior optimitzat que aconsegueix el màxim aprofitament de l'espai i li dóna capacitat suficient per a albergar un casc modular de talla XXL. (Les maletes laterals SH36 s'adapten fàcilment a qualsevol tipus de moto. Ofereixen una àmplia varietat de colors, tapa de carboni i acabats mat. Disposen de nansa de transport i borsa interna per a més comoditat.) Destaca el seu nou sistema de fixació 3P System, únic en el mercat que es caracteritza pel seu disseny integrat, amb marc rectangular reduït a un simple braç en què es recolzen els 3 punts de fixació de la maleta d'aquí el nom, 3P System. Això li dóna una lleugera oscil·lació que permet la circulació d'aire, evitant l'efecte "àncora" d'una maleta més plana i rígida. Les SH36 són perfectes per als que busquen augmentar la capacitat de la seva moto, amb qualitat, disseny i elegància

Nous Seients Calefacció Shad Style. Els nous Seients Calefacció SHAD STYLE són seients CONFORT que potencien l'ergonomia i milloren el confort del pilot i copilot, amb la millor tecnologia per aconseguir un seient confort, on l'important és la comoditat i l'ergonomia. Es caracteritzen per la seva calefacció autoregulable, amb 2 posicions, el que permet escollir la temperatura desitjada entre 36º o 42º. L'escalfament del seient requereix molt poc temps, a tot just 1 minut ja es té sensació de calor, el que resulta perfecte en els trajectes curts, com quan es circula per la ciutat. La calefacció es distribueix de manera uniforme, gràcies al seu mapa de distribució tèrmica. El seu sistema de muntatge és versàtil, ja que es pot muntar directe a clau o bé a la bateria. Els models disponibles d'aquests nous Seients Shad Style amb Calefacció són per a la Piaggio MP3, l'Honda NC700X / NC750X, Honda Integra 750, i en breu augmentarem la gamma amb seients per a la Honda CBF600 / 1000, la NC700S / 750S, la Yamaha TMax i la Suzuki V-Strom 1000, perquè en les èpoques més fredes de l'any, un seient amb calefacció proporciona un confort immillorable.

Intercomunicadors Bluetooh SHAD. La nova gamma de sistemes de comunicació Shad està especialment pensada per oferir una connectivitat i conducció segures, ja que permet comunicar-te de forma completament legal mentre condueixes, fent el viatge més segur i divertit. Molt fàcil d'instal·lar, el dispositiu està dissenyat per ser totalment integrat en el teu casc. Tres models que ofereixen des de la simple connexió amb el Smartphone o GPS a la funcionalitat d'intercomunicació completa entre conductor i passatger amb la millor connectivitat i un disseny compacte, simple i lleuger, ja que la unitat es troba dins de l'auricular per fer-lo més còmode de portar. La instal·lació en el casc és extremadament senzilla, amb un únic botó per connectar, encendre o apagar-lo.