Octubre 2012˃ SHAD a la Fira Intermot 2012

SHAD ha presentat les seves novetats per a la temporada que ve al Saló Internacional de la Moto Intermot (Alemanya). Entre elles destaquen els nous seients Shad Style per la Suzuki GSR750 i per l'Honda Integra, i noves bosses: SB35, SB23, SB44, SB03, SBT5, SBT4 i la SBT3.
Els nous seients incorporen per primera vegada, en la gamma SHAD STYLE, noves millores a la base, realitzada en GMPU, un material de poliuretà rígid amb fibra, que s'utilitza en les motos de competició. A més l'interior del seient té encoixinat soft Touch, una petita escuma, que va per la part interior termosegellada a la funda per oferir un acabat més tou.
Altres novetats són les noves borses: SB35, SB23, SBT5, SB44, SB03, SBT5, SBT4 i la SBT3. Bosses, que complementen i amplien l'actual gamma de bosses SHAD. Pensades per oferir un ampli ventall d'usos, tant per la moto com per al motorista. Totes elles són, un complement molt útil, especialment en els desplaçaments urbans.
Novetats totes elles que estaran disponibles a finals d'aquest any. La marca espanyola SHAD segueix reafirmant-se com a referent en el camp d'accessoris de motocicletes i scooters.