Notícies

SHAD, PATROCINADOR DE LA HARD ALPI TOUR SERIES

A SHAD no podiem perdre l'oportunitat d'explorar els fascinants i desafiants paisatges de senders i pistes de la HAT. TERRA i el seu nou sistema de fixació 4P han conquerit no només el terreny de l'aventura, sinó també el de funcionalitat, disseny i innovació units en la mateixa solució d'equipatge de motocicleta.


Ampliar la notícia


SHAD S'ESTRENA A L'ALPES AVENTURE MOTOFESTIVAL

Amb l'arribada de TERRA, a SHAD hem entrat en el món de l'aventura en tots els seus nivells. El passat cap de setmana vam estar presents als Alps Aventure Motofestival, el festival europeu d'amants de la trail bike que, en la seva 4a edició, s'ha reunit en un mateix esdeveniment diferents rutes en moto pels Alps del Sud, una fira amb més de 50 marques reconegudes de motocicletes i equips, espectacles, proves de motociclisme, escola de muntar i molt més.


Ampliar la notícia


L'AVENTURA ARRIBA A INDONÈSIA

El passat 5 de setembre, més de 15 distribuïdors, gairebé 30 periodistes i diversos influencers, es van reunir a Jakarta en el llançament oficial de TERRA a Indonèsia. Després de l'èxit aconseguit a Europa, els amants de les dues rodes del mercat indonesi ara poden adquirir-les per equipar les seves aventures.


Ampliar la notícia


NOU CONJUNT SH40&SH23 "ALU LOOK"

A SHAD ampliem el nostre catàleg amb el nou conjunt de maletes SH40 i SH23 en acabat d'alumini "Alu Look". Aquest disseny únic afegeix al conjunt un estil Trail que els fa ideals per a l'ús mixt de carreteres i pistes.


Ampliar la notícia


Revista Motoviajeros testeja les noves SHAD TERRA

Motoviajeros, un dels deu millors blocs de motocicletes d'Espanya que registra més de 4 milions de visites anuals, ha publicat en la seva revista mensual la prova de les noves SHAD TERRA.


Ampliar la notícia


NAD participa en el desenvolupament del seient ClimaCommand d'Indian Motorcycle

NAD, líder tecnològic en seients de motocicleta, ha participat en el desenvolupament de l'últim projecte internacional i amb un alt nivell d'innovació per a Indian Motorcycle: el seient ClimaCommand.


Ampliar la notícia


New mobility

At SHAD we join to the international campaigns to incentivize the use of the motorcycle as the perfect solution to adapt to mobility needs, being a safe, economical and environmentally friendly means of moving ...


Ampliar la notícia


SHAD TERRA: ADVENTURE MODE

La marca de maletas de moto más premiada por su diseño da un paso más allá como referente en el sector. Esta vez se adentra en el terreno de la aventura,  ampliando su ya extensa gama con la nueva línea de maletas de aluminio llamada TERRA.


Ampliar la notícia


SHAD a la 77ª Edició d'EICMA

Del 5 al 10 de novembre estarem presents a la 77ª Edició de la Fira Internacional de Milà (EICMA), la cita anual més destacada del món de la moto.

 

Esperem la teva visita al Pavelló 11 - Stand G45 per presentar-te les principals novetats del pròxim any 2020.


Ampliar la notícia


SHAD renova la seva imatge de marca

Presentat per primer cop a la fira EICMA 2018, el nou isotip de SHAD representa l’evolució de la marca en els seus 25 anys d’història.L’equip de disseny s’inspirà en el joc mecànic de dues peces que a ...


Ampliar la notíciaWe use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here 
Refusar ACCEPT