SHAD PRESENT AL JPMS 2013

SHAD ha estat present al saló JPMS, celebrat a Lió els dies 10 i 11 de febrer. Aquesta fira de referència, dedicada al accessori de la motocicleta, està destinada en exclusiva a professionals del sector.
La nostra empresa segueix reforçant el seu posicionament en les principals botigues i cadenes franceses amb les seves principals novetats. Entre elles destaca els nous seients confort SHAD STYLE, els nous models de bosses i els nous suports per GPS i SMART PHONE.
Les noves bosses complementen i amplien l'actual gamma de bosses SHAD. Pensades per oferir un ampli ventall d'usos, tant per la moto com per al motorista. Totes elles són, un complement molt útil, especialment en els desplaçaments urbans.
En el nou catàleg SHAD, trobarem a partir de març els nous suports per GPS i Smart Phone, un complement perfecte per als motards que gaudeixen fent llargues rutes o simplement viatjant per la ciutat. Aquest nou suport proposa 2 opcions, per manillar i per retrovisor, i ofereix la màxima protecció per al GPS o l'Smart Phone, ja que incorpora corretja de seguretat i cremalleres impermeables, a més de film transparent per pantalles tàctils.