SHAD impulsa el seu creixement internacional amb l'apertura de noves instal·lacions

El grup NAD-SHAD s'enorgulleix de presentar el seu nou centre de producció i oficines, a la nostra seu internacional de Barcelona, ​​Espanya; instal·lacions que suposen un salt de gegant per a l'empresa per la seva capacitat i la seva tecnologia.
La nova planta, amb més de 6.000 m2, respon a la necessitat de desenvolupament internacional de l'empresa, ja que les actuals instal·lacions s'havien quedat limitades per poder donar servei a més de 5.000 clients distribuïts per tot el món.
Aquesta nova seu s'obre en ple procés d'expansió internacional. La marca ja compta amb una oficina tècnica i centre productiu a Xangai i una sucursal a Indonèsia, tot això per donar suport a les nostres operacions fora d'Europa.
Amb aquesta nova fàbrica de maletes, adjacent a l'actual, hem pogut duplicar la nostra capacitat de producció. La instal·lació de noves cadenes de muntatge més extenses permet ampliar la producció de maletes i poder desenvolupar productes més complexos, ja que es poden muntar més components en una sola cadena. A més també hem ampliat la nostra capacitat d'emmagatzematge mitjançant la instal·lació de prestatgeries push-pack, que facilita el màxim aprofitament de l'espai disponible.

En aquestes noves instal·lacions també s'han ubicat les renovades oficines de SHAD, que destaquen per la seva comoditat i amplitud, i un modern showroom on mostrar tota la nostra gamma de productes a clients.

NAD-SHAD neix el 1973 a Barcelona, ​​després de 40 anys hem aconseguit ser marca de referència a nivell mundial en maletes i seients per a moto. Des de la nostra seu a Barcelona donem cobertura a tot el món, la nostra xarxa comercial s'estén al llarg d'Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania satisfent qualsevol demanda tant de disseny com productiva.