SHAD, PATROCINADOR DE LA HARD ALPI TOUR SERIES

Més de 350 participants d'arreu d'Europa van participar en la 12a edició del Hard Alpi Tour Sanremo-Sestriere, un dels quatre esdeveniments anuals d'aventura en moto que constitueixen la HAT Series, on a SHAD aquest any debutem com a patrocinador oficial.

L'aventura es va assegurar en les tres categories (Discovery, Classic i Extreme) que combinaven desafiadores pistes de grava i camins estrets i rocosos des de Sanremo, a la costa de Ligúria, fins a l'estació d'esquí de Sestrieres, a més de 2.000 metres als Alps del Piemont.

L'aventura, l'hàbitat natural de TERRA
A SHAD no podiem perdre l'oportunitat d'explorar els fascinants i desafiants paisatges de senders i pistes de la HAT. TERRA i el seu nou sistema de fixació 4P han conquerit no només el terreny de l'aventura, sinó també el de funcionalitat, disseny i innovació units en la mateixa solució d'equipatge de motocicleta.We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT