WORLDSBK AL TERRITORI SHAD

Després d'una aturada forçosa a causa de la pandèmia de COVID-19, la temporada WorldSBK 2020 es va reprendre a finals de juliol al Circuit de Jerez, amb molts canvis respecte a temporades anteriors i noves mesures de seguretat, però augmentant la seva presència en mitjans de comunicació i televisions en línia en absència d'audiències en la majoria de circuits.

Des de SHAD, com a Proveïdor Tècnic de WorldSBK, seguim donant suport i estar molt presents en les diferents proves del campionat. Al setembre vam estar més a prop que mai de l'acció worldsbk quan es va jugar "a casa", al Circuit Barcelona-Catalunya.

Emès a gairebé 20 plataformes de televisió de tot el món i amb una mitjana de més de 20 hores d'emissió durant el cap de setmana, el nom de SHAD va guanyar força com a part de l'entorn publicitari en les 8 curses que acullen la sèrie World Superbike.

Jonathan Rea és el nom del primer guanyador de la ronda inaugural Acerbis de Catalunya, sumant 97 victòries professionals en la categoria Queen WorldSBK. En categoria WorldSPP, Andrea Locatelli va guanyar la corona del campionat després d'agafar totes menys una de les victòries de la temporada, amb quatre carreres per jugar. Des de SHAD seguim atents al WorldSBK, que segueix guanyant admiradors pel seu nou format i que s'adapta constantment per oferir espectacle i diversió als amants de la motocicleta: discos que són batuts, pilots escombrats, inaudits de victòries i adrenalina a l'asfalt. Què ens portarà la Ronda Francesa Pirelli el primer cap de setmana d'octubre?