Qui som?

HISTÒRIA

HISTÒRIA

HISTÒRIA

L'EMPRESA NAD SL - propietària de la marca SHAD- dissenya, produeix i distribueix seients i top cases per a les principals marques de la indústria de la motocicleta. La nostra evolució constant ens ha permès col·laborar amb els fabricants del sector, assumint cada dia nous reptes tècnics i de disseny que ens han portat a liderar els segments de Seients i Top Cases per a la motocicleta. A NAD SL creiem fermament que la millora constant i la recerca de l'excel·lència és el camí a seguir per continuar creant productes únics i de qualitat, el que en 2015 ens ha permès guanyar el premi Red Dot pel disseny de les noves maletes laterals SH36

EXPERIÈNCIA.- 40 anys innovant i assegurant la màxima qualitat en els nostres productes ens han permès arribar a l'actualitat com a marca de referència i líders europeus en la fabricació de seients i maletes per a les primeres marques de motocicleta. Des de 1973, vam començar a crear un equip humà imparable, als que els agraden els reptes i les coses ben fetes. El treball constant i el nivell de compromís amb els nostres clients ens ha permès construir llargues i estretes relacions de col·laboració generant així, beneficioses sinergies amb la majoria dels fabricants de motocicletes del món.

NAD SL en el món.- Des de Barcelona donem cobertura a tot el món. La nostra xarxa comercial s'estén al llarg d'Europa, Amèrica, Àsia, Àfrica i Oceania satisfent qualsevol demanda tant de disseny com productiva.

SHAD.- Després de 20 anys de la fundació de NAD, SL, el 1992, vam crear la marca SHAD, per dissenyar, produir i distribuir els nostres productes en mercats internacionals. Amb més de 20 anys en el mercat, el nostre catàleg el conformen Top i Side cases, sistemes de fixació, seients confort, soft bags i productes per ATV. Gràcies a la qualitat, innovació i funcionalitat dels nostres productes, tenim presència a més de 70 països.

 

We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here 
Refusar ACCEPT