Què fem?

PRODUCTES

PRODUCTES

PRODUCTES

 

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS.- La nostra seu a Barcelona disposa d'unes instal·lacions que ens permeten controlar cada punt de la nostra cadena de valor. Això es tradueix en una millora d'eficiència i qualitat pel que fa a desenvolupament i producció. També disposem d'oficina tècnica i centre productiu a Xangai per donar suport a les nostres operacions fora d'Europa.

 

CADENA DE VALOR COMPLETA.- NAD, S.L. és capaç d'oferir un desenvolupament de producte de «Principi a Fi» així com solucions innovadores per donar resposta a les necessitats dels nostres clients.

 

NAD S.L. és una empresa lider en la fabricació de seients i maletes de moto de les principals marques OEM del sector de la motocicleta al món. Cobrint totes les fases del producte (disseny, enginyeria i producció) des del nostre centre de desenvolupament i producció a Barcelona, enviem els nostres productes a les principals fàbriques de motos d'Europa, Estats Units i Àsia. Entre els nostres clients més importants es troben: BMW, Yamaha, Polaris, Indian, KTM, Triumph, Honda i Piaggio.

 Equipem seients per a les següents marques de moto:


Maletes i bosses OEMSeients OEM

We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT