Què fem?

PRODUCTES

PRODUCTES

PRODUCTES

 

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS.- La nostra seu a Barcelona disposa d'unes instal·lacions que ens permeten controlar cada punt de la nostra cadena de valor. Això es tradueix en una millora d'eficiència i qualitat pel que fa a desenvolupament i producció. També disposem d'oficina tècnica i centre productiu a Xangai per donar suport a les nostres operacions fora d'Europa.

 

CADENA DE VALOR COMPLETA.- NAD, S.L. és capaç d'oferir un desenvolupament de producte de «Principi a Fi» així com solucions innovadores per donar resposta a les necessitats dels nostres clients.

 

NAD S.L. és una empresa lider en la fabricació de seients i maletes de moto de les principals marques OEM del sector de la motocicleta al món. Cobrint totes les fases del producte (disseny, enginyeria i producció) des del nostre centre de desenvolupament i producció a Barcelona, enviem els nostres productes a les principals fàbriques de motos d'Europa, Estats Units i Àsia. Entre els nostres clients més importants es troben: BMW, Yamaha, Polaris, Indian, KTM, Triumph, Honda i Piaggio.

 Equipem seients per a les següents marques de moto:


Maletes i bosses OEMSeients OEM