MALETA LAT. ESQ. TR47L TERRA

La maleta lateral TR47L està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona i té capacitat per a un casc Trail o dos cascs (integral + jet). Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d'alumini endurible, un tipus d'alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. Frontisses d'acer inoxidable AISI 304 que permeten deixar la maleta a terra sense que bolqui, i protectors ABS per reforçar la maleta davant cops.
Inclou l'integrat sistema de tancament "TERRA Lock System" (patent pending). Es tracta d'una estructura d'acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. Pensada per a un ús ràpid i amb només una mà, permet a l'usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons.
Les claus i el bombí de la TR47L corresponen a l'última versió premium de SHAD, amb un sistema que redueix les possibilitats de robatori i amb una coberta que protegeix el bombí de l'entrada de pols. Atenció: El bombí a les maletes TERRA de la banda esquerra no està inclòs. S'ha de comprar la referència D1TRB0R.
Obertura lateral: perfecta per a "fer la maleta", amb gran capacitat i espai, i una safata interna que permet subjectar les pertinences, mantenir-les ordenades i prevenir que caiguin quan obres la maleta.
Les maletes laterals Terra estan dissenyades per fixar-se a la moto a través del nou 4P System. Es tracta d'una estructura d'acer recoberta amb pintura metàl·lica d'alta duresa. Gràcies al seu diàmetre de 20mm, el més gros de mercat, aporta la màxima fermesa i resistència a un conjunt que a més es reforça amb una barra transversal per a les sortides més extremes. Més informació a "How to buy your Terra cases".

Possibilitat d'unificar els bombins fàcilment és per utilitzar una sola clau. En menys de 5 minuts podràs unificar la maleta top i laterals per a utilitzar-les amb una sola clau.
Accessoris (no inclosos): Borsa interna expandible (X0IB47) i Xarxa Interna (X0TR01).


Descarregar PDF
Enviar a un amic


Smiley face Smiley faceCaracterístiques

Premium Smart Lock System
Amplària: 41.8 / Alçària: 49.5 / Fondària: 34.5
Càrrega màxima: 10


ACCESSORIS OPCIONALS

VEURE FIXACIONS PER A LA MALETA