MAL. DRETA TR36R TERRA BLACK

La maleta lateral TR36R està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona. Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d'alumini endurible, un tipus d'alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. TERRA BLACK EDITION ofereix un acabat en pintura negra resistent a les ratllades. Inclou el Sistema de tancament integrat "TERRA Lock System" (patent pending).
Inclou l'integrat sistema de tancament "TERRA Lock System" (patent pending). Es tracta d'una estructura d'acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. Pensada per a un ús ràpid i amb només una mà, permet a l'usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons.
Les claus i el bombí de la TR36R corresponen a l'última versió premium de SHAD, amb un sistema que redueix les possibilitats de robatori i amb una coberta que protegeix el bombí de l'entrada de pols.
Obertura lateral: perfecta per a "fer la maleta", amb gran capacitat i espai, i una safata interna que permet subjectar les pertinences, mantenir-les ordenades i prevenir que caiguin quan obres la maleta. La TR36R també inclou una xarxa interna que maximitza la subjecció de la càrrega al seu interior.
Les maletes laterals Terra estan dissenyades per fixar-se a la moto a través del nou 4P System. Es tracta d'una estructura d'acer recoberta amb pintura metàl·lica d'alta duresa. Gràcies al seu diàmetre de 20mm, el més gros de mercat, aporta la màxima fermesa i resistència a un conjunt que a més es reforça amb una barra transversal per a les sortides més extremes.
La TR36R inclou 3 bombins i 2 claus per unificar les tres maletes (laterals i top). Els bombins són fàcils de canviar: en menys de 5 minuts podràs unificar la maleta top i laterals per a utilitzar-les amb una sola clau.
Accessoris (no inclosos): Borsa interna expandible (X0IB47).


Descarregar PDF
Enviar a un amic


Smiley face Smiley faceCaracterístiques

Premium Smart Lock System
Amplària: 42 / Alçària: 49 / Fondària: 28
Càrrega màxima: 10


ACCESSORIS OPCIONALS

VEURE FIXACIONS PER A LA MALETA

  • X0IB47 - BOSSA INTERNA

    BOSSA INTERNA