MALETA TR48 TERRA BLACK EDITION

La maleta top TR48 està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona i té capacitat per a un casc trail o dos cascs (integral + jet). Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d'alumini endurible, un tipus d'alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. TERRA BLACK EDITION ofereix un acabat en pintura negra resistent a les ratllades. Frontisses d'acer inoxidable AISI 304.

Inclou el Sistema de tancament integrat "TERRA Lock System" (patent pending). Es tracta d'una estructura d'acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. La integració en una sola estructura permet crear una superfície neta, incrementant la seguretat en conducció, així com millorar l'ergonomia de la maleta quan no està fixada en la motocicleta. Pensada per a un ús ràpid i amb només una mà, permet a l'usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons.

Les claus i el bombí de la TR48 corresponen a l'última versió premium de SHAD, amb un sistema que redueix les possibilitats de robatori i amb una coberta que protegeix el barret fort de l'entrada de pols.

Protecció per al teu contingut en condicions climatològiques adverses gràcies a la resistència a l'aigua (Water resistance) de la maleta. La seva base interior de foam redueix el desplaçament de la càrrega al seu interior.

Opció d'afegir càrrega addicional gràcies als seus ganxos externs d'acer inoxidable AISI 304.

Es requereix la instal·lació d'un top màster i una graella de muntatge (no inclòs). Tres opcions de graella: graella estàndard SHAD (D1B591PA), graella en alumini (D1BTRPA) o graella en alumini black (D1BTRPA2). Més informació a "How to buy your Terra cases".

Els bombins són fàcils de canviar: en menys de 5 minuts podràs unificar la maleta top i laterals per a utilitzar-les amb una sola clau. Un tercer bombí està inclòs a la maleta de la part dreta per a la maleta top.

Accessoris (no inclosos): Respatller de dues peces (D0RI75) i borsa interna expandible (X0IB47).


Descarregar PDF
Enviar a un amic


Smiley face Smiley faceCaracterístiques

Càrrega màxima: 10
Premium Smart Lock System
Respatller opcional com a accessori
Borsa interna opcional com a accessori
Amplària: 49.5 / Alçària: 41.8 / Fondària: 32.2
PARRILLES


  • D1BTRPA -

  • D1B591PA -

  • D1BTRPA2 -
ACCESSORIS OPCIONALS

VEURE FIXACIONS PER A LA MALETA

  • D1BTRPA2 -

    BOSSA INTERNA
  • X0IB47 - BOSSA INTERNA

    Respatllers