MALETA TOP TR37 TERRA

La maleta top TR37 està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona. Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d'alumini endurible, un tipus d'alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. Frontisses d'acer inoxidable AISI 304.
Inclou l'integrat sistema de tancament "TERRA Lock System" (patent pending). Es tracta d'una estructura d'acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. Pensada per a un ús ràpid i amb només una mà, permet a l'usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons.
Les claus i el bombí de la TR37 corresponen a l'última versió premium de SHAD, amb un sistema que redueix les possibilitats de robatori i amb una coberta que protegeix el bombí de l'entrada de pols.
Màxima protecció per al teu contingut gràcies a la seva base interior de foam que redueix el desplaçament de la càrrega al seu interior.
Opció d'afegir càrrega addicional gràcies als seus ganxos externs d'acer inoxidable AISI 304.
Es requereix la instal·lació d'un top màster i una graella de muntatge (no inclòs). Tres opcions de graella: graella estàndard SHAD (D1B591PA), graella en alumini (D1BTRPA) o graella en alumini black (D1BTRPA2). Més informació a "How to buy your Terra cases".
Els bombins són fàcils de canviar: en menys de 5 minuts podràs unificar la maleta top i laterals per a utilitzar-les amb una sola clau. Un tercer barret fort està inclòs a la maleta de la part dreta per a la maleta top.
Accessoris (no inclosos): Respatller de dues peces (D0RI75) i borsa interna expandible (X0IB47).


Descarregar PDF
Enviar a un amic


Smiley face Smiley faceCaracterístiques

Càrrega màxima: 10
Premium Smart Lock System
Respatller opcional com a accessori
Borsa interna opcional com a accessori
Amplària: 49.5 / Alçària: 41.8 / Fondària: 25.9
PARRILLES


  • D1BTRPA -

  • D1B591PA -

  • D1BTRPA2 -
ACCESSORIS OPCIONALS

VEURE FIXACIONS PER A LA MALETA

  • D1BTRPA2 -

    BOSSA INTERNA
  • X0IB47 - BOSSA INTERNA

    Respatllers