0


NOVA MALETA EXPANDIBLE DE SHAD

AMB POSSIBILITAT DE REGULAR EL VOLUM EN 3 POSICIONS!

Disseny, Tecnologia i Experiència s'uneixen per aconseguir l'única maleta del mercat regulable fins als 58 litres. Compatible amb tots els sistemes de fixació Top Master de SHAD, aquesta maleta s'adapta a motos i usos molt diversos, des del dia a dia a la ciutat fins al viatge d'aventura que sempre hem somiat fer.

PREMI RED DOT 2017 AL CONCEPTE EXPANDIBLE

La maleta expandible ha guanyat el premi Red Dot 2017, un dels guardons de disseny més prestigiosos a nivell mundial. Les SH59X i SH58X, un producte únic al mercat, ha conquistat als 40 membres del jurat del Red Dot Award: Product Design 2017, pel seu disseny d'alta qualitat.

Els experts en disseny més respectats, van analitzar més de 5.500 candidatures procedents de 56 països, però només els dissenys que destaquen per la seva qualitat i innovació, han rebut el premi. La maleta expandible de SHAD va convèncer als membres del jurat i ha merescut guanyar el prestigiós segell de qualitat Red Dot.

Un altre premi més que reconeix l'esforç que realitzem per oferir productes innovadors i de qualitat. Aquest guardó se suma a més als ja atorgats a la maleta SH36, el Red Dot 2015 i el German Award 2017, que situen SHAD com la marca de maletes de moto més premiada a nivell internacional.

Ens sentim molt orgullosos i volem compartir i agrair aquests premis a tots els que dia a dia fan que SHAD s'hagi convertit en un referent en el nostre mercat.

QUIN ÉS EL TEU HABITAT, ASFALT O CAMÍ?

TRIA ENTRE EL SOFISTICAT LOOK CARBONI O LA RESISTÈNCIA DE L'ALUMINI

Si t'agrada l'asfalt, si el Sport touring és el teu, si t'agrada portar el cap baix i ficada darrera la cúpula, la SH58X és la teva maleta. El seu sofisticat look carboni, a conjunt amb les maletes laterals SH36, respira modernitat i sofisticació. Si ets dels que porta el disseny un pas més enllà, t'agradarà poder triar entre els diferents colors de tapes disponibles, blanc, negre metall i new titanium, o fins i tot personalitzar la maleta amb un color únic i adaptat a la teva moto o als teus colors .

Si gaudeixes més del Trail Adventure per carreteres revirades i camins de muntanya, i condueixes en posició dreta amb un casc Enduro, la SH59X, amb el seu exclusiu acabat en alumini, et captivarà. El Alumini és durader, lleuger i molt respectuós amb el medi ambient per la seva facilitat per ser reciclat, el que el converteix en un dels materials més utilitzats avui en el desenvolupament de nous productes. En conjunt amb les noves maletes laterals SH35Alu seran l'inseparable company de viatge dels més aventurers.

GAUDEIX CADA MOMENT AMB NOMÉS UN PARELL DE CLICKS

Amb la nova maleta expandible, podries dedicar-te al que de veritat importa

Ja sigui amb la seva versió més asfàltica, la SH58X, o la més campera, SH59X, sempre tindràs tot el teu equipatge segur i fàcilment accessible, sense necessitat de caminar traient i posant els tan socorreguts pops quan emprenem un llarg viatge. I si necessites encara més espai, combínales amb les maletes laterals de SHAD, bosses de dipòsit, etc.

De tornada a casa, no hauràs de renunciar al millor comportament dinàmic de la teva moto. Canvia entre les diferents posicions de la maleta en tot just uns segons, aconseguint una gran capacitat per al teu dia a dia, però al mateix temps molt compacta i aerodinàmica.

ACCESSORIS ESPECÍFICS

COMPLEMENTA LA TEVA MALETA I GAUDEIX MÉS DEL VIATGE

Hem creat una sèrie d'accessoris en què el Disseny, a la vegada que millora l'estètica del conjunt, es posa al servei de l'Ergonomia i la Comoditat.

Respatller. Dissenyat alhora com a element ergonòmic i estètic, el suport D0RI80 ofereix una major comoditat per al passatger i al mateix temps confereix a la maleta una estètica millorada.

Borsa Interna expandible. El Conjunt Perfecte Per Una Major Comoditat. Hem dissenyat una nova borsa interna expandible, com la maleta, per adaptar-se perfectament a les tres configuracions de la mateixa. Fes-la servir per a més comoditat, en poder preparar l'equipatge o endur-te'l sense necessitat de treure la maleta de la seva fixació i portar-la a tot arreu.

Tapes de Color. En el cas de la SH58X, podràs triar entre quatre opcions de color disponibles per a la tapa superior. A més de la tapa símil carboni, inclosa en la maleta "de sèrie", els colors disponibles són el Negre Metall, El New Titanium i el Blanc.

ENGINEERED FOR RIDING

EXPANDIBLE - UN NOU DESAFIAMENT

L'objectiu últim perseguit per SHAD era desenvolupar un nou concepte de maleta expandible, el volum interior de la qual pugui ampliar-se a voluntat de l'usuari.

Els desafiaments tècnics que ens plantegem van ser:

1.- Capacitat màxima per a 2 cascos d'Enduro. Actualment no hi ha al mercat d'accessoris cap altra maleta amb aquestes característiques i adaptable a un gran nombre de models de motocicletes.

2.- Dissenyar un sistema de regulació múltiple, amb almenys 3 posicions seleccionables i de molt fàcil accionament, podent optar per 3 capacitats diferents sense esforç, en molt pocs segons.

3.- Maximitzar la durabilitat del producte. En altres models regulables existents al mercat, el mecanisme de tancament s'estén i es contrau solidari amb la maleta, de manera que el mecanisme suporta un major desgast. En SHAD hem dissenyat un mecanisme de tancament que no bascula amb la tapa, sinó que es troba situat en un punt fix de l'estructura. Amb aquesta innovació s'aconsegueix un producte més eficient i durador per a l'usuari final.

4.- Aconseguir altes prestacions dinàmiques, optimitzant el pes i l'aerodinàmica en qualsevol dels tres volums. La nova maleta expandible utilitza un marc estructural, com el desenvolupat per les maletes laterals SH36, que garanteix una alta rigidesa al mateix temps que minimitza el pes del conjunt. A més, la reducció significativa en la complexitat del mecanisme de regulació contribueix també a aquesta reducció del pes.
Com a resultat, les maletes són les més lleugeres en la seva categoria, millorant notablement la conducció de la motocicleta.

Aquest conjunt d'innovacions ens ha permès patentar les noves maletes expandibles SH59X i SH58X el que les fa úniques i exclusives al mercat.

LA MÉS VERSATIL

TRES MALETES EN UNA

La versatilitat d'aquest nou disseny permet donar resposta a interessos molt diversos, oferint un rang molt ampli de capacitats.

L - Des de l'alba fins al vespre
En la manera més compacte (L) la maleta ofereix un volum disponible de 46L, permetent transportar tot allò que el pilot pot necessitar en el seu dia a dia. En aquesta posició es prima l'aerodinàmica i el comportament del conjunt moto-bagul.

XL - Per les teves escapades sense límits
En el segon nivell (XL) s'aconsegueixen els 52L, útils per a escapades de major rang o sortides a duo de cap de setmana, i pot emmagatzemar 2 cascos integrals. Aconseguim un compromís òptim entre capacitat i prestacions dinàmiques.

XXL - Conquereix la teva propera aventura
Finalment, quan la maleta està totalment expandida (XXL), el volum arriba als 58L, capaços d'albergar tot el necessari per afrontar amb èxit una aventura inoblidable en moto.

relació Capacitat/Aerodinàmica en els diferents tamanys
TAMANY CAPACITAT AERODINÀMICA
L 6 10
XL 8 8
XXL 10 6

Sabem que amb moto hi ha moments en què cada litre de capacitat té un gran valor. Les noves maletes expandibles de SHAD són el teu millor aliat.

We use own and third party cookies to improve our services. If you go on navigation, we will consider you accepting its use. You can change the settings or get more information  here  ACCEPT