La versatilitat dʻaquest nou disseny permet donar resposta a interessos molt diversos, oferint un rang molt ampli de capacitats.

L – Des de l’alba fins al vespre
En la manera més compacta (L) la maleta permet transportar tot allò que el pilot pot necessitar al seu dia a dia. En aquesta posició es prima l’aerodinàmica i el comportament del conjunt moto-maleta.

XL – Per a les teves escapades sense límits
El segon nivell (XL) és útil per a escapades de major rang o sortides a duo de cap de setmana, podent emmagatzemar 2 cascos integrals. Aconseguim un compromís òptim entre capacitat i prestacions dinàmiques.

XXL – Conquereix la teva propera aventura
Per acabar, quan la maleta està totalment expandida (XXL), el volum màxim és capaç d’albergar tot el necessari per afrontar amb èxit una aventura inoblidable amb moto.

Relació Capacitat/Aerodinàmica en les diferents mides
MIDA CAPACITAT AERODINÀMICA
L 46L 10
XL 52L 8
XXL 58L 6

Sabem que amb moto hi ha moments en què cada litre de capacitat té un gran valor. Les noves maletes expandibles de SHAD són el teu millor aliat.

ENGINEERED FOR RIDING

L’objectiu últim perseguit per SHAD era desenvolupar un nou concepte de maleta expandible, el volum interior del qual es pot ampliar a voluntat de l’usuari.
Els desafiaments tècnics que ens vam plantejar van ser:
1.- Capacitat màxima per a 2 cascos d’enduro. Actualment al mercat d’accessoris no hi ha cap altra maleta amb aquestes característiques i adaptable a un gran nombre de models de motocicletes.
2.- Dissenyar un sistema de regulació múltiple, amb almenys 3 posicions seleccionables i de molt fàcil accionament, podent optar per 3 capacitats diferents sense esforç, en pocs segons.
3.- Maximitzar la durabilitat del producte. En altres models regulables existents al mercat, el mecanisme de tancament s’estén i es contrau solidari amb la maleta, per la qual cosa el mecanisme suporta un desgast més gran. A SHAD hem dissenyat un mecanisme de tancament que no bascula amb la tapa, sinó que està situat en un punt fix de l’estructura. Amb aquesta innovació s’aconsegueix un producte més eficient i durador per a l’usuari final.
4.- Aconseguir Altes prestacions dinàmiques, optimitzant el pes i l’aerodinàmica a qualsevol dels tres volums. La nova maleta Expandible utilitza un marc estructural, com el desenvolupat per a les maletes laterals SH36, que permet garantir una alta rigidesa alhora que s’aconsegueix minimitzar el pes del conjunt.
A més, la reducció significativa en la complexitat del mecanisme de regulació contribueix també a aquesta reducció del pes.
Tot això fa de les noves maletes Expandibles SH59X i SH58X les més lleugeres en la seva categoria, cosa que millora notablement la conducció de la motocicleta.

Aquest conjunt d’innovacions ens ha permès patentar les noves maletes Expandibles SH59X i SH58X, cosa que les fa úniques i exclusives al mercat.

TOP CASE expandible de shad

Disseny, Tecnologia i Experiència s’uneixen per aconseguir l’única maleta del mercat regulable fins a 58 litres. Compatible amb tots els sistemes de fixació Top Master de SHAD, aquesta maleta s’adapta a motos i usos molt diversos, des del dia a dia a la ciutat fins al viatge d’aventura que sempre hem somiat fer.

GAUDEIX CADA MOMENT AMB NOMÉS UN PARELL DE CLICKS
Amb la maleta expandible, podràs dedicar-te al que importa de veritat

Ja sigui amb la seva versió més asfàltica, la SH58X, o la més campera, SH59X, sempre tindràs tot el teu equipatge segur i fàcilment accessible, sense necessitat de caminar traient i posant els tan socorreguts pops quan emprenem un llarg viatge. I si necessites encara més espai, combina-les amb les maletes laterals de SHAD, bosses de dipòsit, etc.
De tornada a casa, no hauràs de renunciar al millor comportament dinàmic de la teva moto. Canvia entre les diferents posicions de la maleta en uns segons, aconseguint una gran capacitat per al teu dia a dia, però alhora molt compacta i aerodinàmica.

premi red dot al concepte expandible

La maleta expandible ha guanyat el premi Red Dot 2017, un dels guardons de disseny més prestigiosos a nivell mundial. Les SH59X i SH58X, un producte únic al mercat, ha conquerit els 40 membres del jurat de Red Dot Award: Product Design 2017, pel seu disseny d’alta qualitat.

ACCESSORIS ESPECÍFICS

Amb la maleta expandiBle, podràs dedicar-te al que realment importa

Hem creat una sèrie d’accessoris on el Disseny, alhora que millora l’estètica del conjunt, es posa al servei de l’Ergonomia i la Comoditat.
Respatller. Dissenyat alhora com a element ergonòmic i estètic, el respatller D0RI80 ofereix una major comoditat per al passatger i alhora confereix a la maleta una estètica millorada.
Bossa Interna Expandible. El Conjunt Perfecte Per a Una Major Comoditat. Hem dissenyat una nova bossa interna expandible, com la maleta, per adaptar-se perfectament a les tres configuracions de la mateixa. Fes-la servir per a més comoditat, en poder preparar l’equipatge o endur-te’l sense necessitat de treure la maleta de la seva fixació i portar-la a tot arreu.
Tapes de Color. En el cas de la SH58X, podràs triar entre quatre opcions de color disponibles per a la tapa superior. A més de la tapa símil carboni, inclosa a la maleta “de sèrie”, els colors disponibles són el Negre Metall, El New Titanium i el Blanc.

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT