MALETA LATERAL DRETA TR47R TERRA BLACK EDITION

409.90

D0TR47100RB

MALETA LATERAL DRETA TR47R TERRA BLACK EDITION

409.90

D0TR47100RB

La maleta lateral TR47R està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona i té capacitat per a un casc trail o dos cascs (integral + jet). Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d’alumini endurible, un tipus d’alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. TERRA BLACK EDITION ofereix un acabat en pintura negra resistent a les ratllades. Inclou el sistema de tancament integrat “TERRA Lock System” (patent pending).

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

La maleta lateral TR47R està dissenyada i fabricada 100% a Barcelona i té capacitat per a un casc Trail o dos cascs (integral + jet). Compta amb un disseny estructural aerodinàmic i integrat fabricat en aliatge d’alumini endurible, un tipus d’alumini que permet un gruix reduït de 1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. TERRA BLACK EDITION ofereix un acabat en pintura negra resistent a les ratllades. Frontisses d’acer inoxidable AISI 304 que permeten deixar la maleta a terra sense que bolqui, i protectors ABS per reforçar la maleta davant de cops.
Inclou l’integrat sistema de tancament “TERRA Lock System” (patent pending). És una estructura d’acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. Pensada per a un ús ràpid i amb només una mà, permet a l’usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons. redueix les possibilitats de robatori i amb una coberta que protegeix el bombí de lentrada de pols.
Obertura lateral: perfecta per “fer la maleta”, amb gran capacitat i espai, i una safata interna que permet subjectar les pertinences, mantenir-les ordenades i prevenir que caiguin quan obris la maleta. La TR47R també inclou una xarxa interna que maximitza la subjecció de la càrrega al seu interior.
Les maletes laterals Terra estan dissenyades per fixar-se a la moto a través del nou 4P System. És una estructura d’acer recoberta amb pintura metàl·lica d’alta duresa. Gràcies al seu diàmetre de 20mm, el més gruixut del mercat, aporta la màxima fermesa i resistència a un conjunt que a més a més es reforça amb una barra transversal per a les sortides més extremes. Més informació a “How to buy your Terra cases”.
La TR47R inclou 3 bombins i 2 claus per unificar les tres maletes (laterals i top). Els bombins són fàcils de canviar: en menys de 5 minuts podreu unificar la maleta top i laterals per utilitzar-les amb una sola clau. Més informació a “Suport”.
Accessoris (no inclosos): Bossa interna expandible (X0IB47).

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

PRODUCTES RELACIONATS

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.