FAQS

GENERAL

No venem els nostres productes directament a particulars. Has de contactar amb un distribuïdor autoritzat, a l’apartat ON COMPRAR trobaràs la llista completa.

A la nostra web trobaràs el preu de venda públic recomanat en € per Europa, que pot variar segons el distribuïdor, país, moneda, etc.

Lamentem qualsevol inconvenient relatiu als nostres productes. Qualsevol incidència s’ha de gestionar a través de la botiga on es va comprar el producte. El client final té tot el dret de sol·licitar la garantia del seu producte, sempre amb el comprovant de compra (rebut de compra, factura o tiquet de caixa).

Consulta els Manuals d´Instruccions dels nostres productes AQUÍ.
També pots buscar el teu producte al cercador superior per trobar materials de suport associats.

MALETES

Per fixar una maleta SHAD al teu model de moto, cal sempre una fixació específica per a la teva moto i en el cas dels baguls superiors (top cases), també una graella de muntatge per acoblar la maleta.

La majoria dels nostres top cases inclouen la graella de muntatge i cargols per instal·lar-se de manera àgil i còmoda. Per a les maletes Terra, hi ha 3 opcions de graella disponible.

En funció de la maleta escollida i el model de moto podràs muntar una maleta o una altra.

La majoria dels nostres top cases inclouen la graella i cargols per instal·lar-se de manera àgil i còmoda. Per a les maletes Terra, hi ha 3 opcions de graella disponible, que s’han de comprar com a accessori.

Hauràs de trobar la fixació adequada per a la teva moto al configurador (Per a la meva moto).

No fem còpies de claus ni disposem de claus mestres, si has tingut alguna incidència amb les teves claus, l’única recomanació que et podem oferir és el canvi de bombí amb les claus pertinents.

A l’apartat de recanvis de la nostra web, trobaràs el llistat de recanvis disponibles pel teu model de maleta. Si no apareix en aquest llistat, és que malauradament no està disponible.

En aquest document, trobaràs com procedir per instal·lar la mateixa clau a totes les maletes SHAD.

No es poden unificar els bombins de les nostres maletes amb el bombí d’arrencada de la moto. Les codificacions són completament diferents; per tant, l’única opció d’unificació serien dels bombins de les maletes top i laterals SHAD.

FIXACIONS

Per fixació entenem l’element d’unió entre la moto i la maleta o bossa de motocicleta.
A SHAD desenvolupem directament les fixacions per a les nostres maletes de moto, aconseguint una integració màxima a l’estètica de la moto i garantint la instal·lació segura de tots els elements.

Aquelles motos que no apareguin llistades al nostre sistema, indica que no s’han desenvolupat fixacions per a aquest model. Si és un model nou d’aquest any pot ser que estiguin pendents de desenvolupar.

Si, en general, es requereixen ja que les marques de motos no les incorporen de sèrie. Pots consultar la compatibilitat entre els nostres productes (maletes i bosses) i la teva moto al llistat actualitzat de compatibilitats.

No sempre es requereixen doncs en el cas de les bosses poden anar ancorades directament a la moto amb altres sistemes de fixació universals, com ara corretges o cintes. En aquests casos, SHAD no pot respondre de l’afectació sobre els seus productes d’una instal·lació incorrecta.

Les diferents fixacions en funció del tipus de producte per a moto les pots trobar AQUÍ.

Les fixacions són elements de seguretat i precisió, dissenyades i provades per a cada model i any específicament. No han de ser instal·lades en models diferents dels especificats. No podem donar validesa i per tant respondre amb la garantia de possibles ajustaments a models de moto no inclosos a la nostra llista.
Per a la teva completa seguretat i preservació de la garantia SHAD, s’hauran de fer totes les instal·lacions segons les instruccions que donem per a cada model de fixació i maleta per a motocicleta.

Per a un mateix model de moto, excepte indicació específica, la fixació Top MASTER és compatible amb la fixació 3P SYSTEM/4PSYSTEM. Daquesta manera es poden muntar un conjunt de maletes top i laterals.

Les fixacions per a les maletes laterals són compatibles amb la fixació Top Master del model corresponent, llevat d’indicació contrària. Es recomana revisar atentament les guies d’usuari abans de la instal·lació per fer el muntatge correctament. És possible que en un muntatge conjunt no utilitzeu algunes de les peces subministrades.

La maleta SH23 s’obre cap a dins. Amb alguns 3p system, aquesta maleta lateral toca altres elements de la moto, impedint que es pugui obrir completament, per tant el muntatge no està indicat.

SHAD WORLD

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.