Why SHAD

1.- FABRIQUEM PER A LES PRIMERES MARQUES

La marca SHAD forma part de NAD SL, empresa amb més de 50 anys d’experiència en la fabricació de seients i maletes per a motocicletes de primeres marques com BMW, Triumph, KTM, Honda,…

2.- LES MALETES DE MOTO MÉS PREMIADES PEL SEU DISSENY

SHAD ha aconseguit en els darrers anys diferents reconeixements internacionals al disseny per a les maletes i bosses Terra, la gamma de top cases Expandable i la maleta lateral SH36. Premis que reforcen la posició predominant que està aconseguint la marca en matèria de disseny i funcionalitat de les solucions pel motorista.

3.- INNOVACIÓ

La nostra aposta per la R+D ha aportat al mercat nombroses solucions exclusives:  maletes eXpandibles, sistema 3P i 4P, bosses per a dipòsit Click System i tots els nostres sistemes de tancament.

4.- DISSENYAT A BARCELONA

Tots els nostres productes són dissenyats i desenvolupats íntegrament a la nostra seu de Barcelona.

5.- CREIXENT PRESÈNCIA MUNDIAL

Presents als 5 continents distribuïm els nostres productes a més de 80 països.

6.- RESPONSABILITAT SOCIAL I MEDIAMBIENTAL

Impulsem processos de producció responsables, alhora que protegim el planeta i estenem la mà a la societat on operem.

7.- GARANTIA I QUALITAT

Tots els nostres productes són sotmesos a controls de qualitat exhaustius i tenen un període de garantia d’acord amb la legislació; sempre que es respectin les recomanacions dús i muntatge indicades per SHAD.

8.- FERRATGES RESISTENTS I LLEUGERS

Creem sistemes d’anclatge adaptats als diferents tipus de motocicletes i al seu ús. Sistemes que busquen integrar-se visualment a la motocicleta i assegurar la major resistència, llaugeresa i estètica.

9.- COMODITAT I FACILITAT D'ÚS

Les nostres maletes estan dissenyades per ser transportades fàcilment. A més, els nostres sistemes de tancament es poden accionar amb una sola mà.

10.- MUNTATGE DEL TOP CASE

La majoria dels nostres top cases inclouen la graella i cargols per instal·lar-se de manera àgil i còmoda. Per a les maletes Terra, hi ha 3 opcions de graella disponible.

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.