GRUP NAD

NAD es va fundar a Mollet del Vallès el 1973 .

Va ser el 1973 quan naixia l’empresa NAD a un petit taller de Mollet del Vallès (Barcelona), Jaume Xicola Gascón comença a fabricar seients de moto per a marques locals com DERBI, MOTORHISPÀNIA, MOTO VESPA, MONTESA, SANGLAS, etc.
Durant la dècada dels 80 , ja vam iniciar la col·laboració amb les filials espanyoles de marques globals com HONDA, YAMAHA i SUZUKI.

Als 90 vam començar a col·laborar amb empreses de caràcter internacional. PEUGEOT, MBK i BMW seran els primers clients fora de les nostres fronteres.

El 1992 a NAD vam iniciar una nova aventura, crear la marca pròpia SHAD per començar a vendre a l’ Aftermarket , que als seus inicis fabricarà accessoris per a moto i bicicleta.

A finals de 1994 arriba un nou repte per a NAD: desenvolupar i produir maletes OEM per a una de les marques més “Premium” del sector. De la mà de BMW comencem el projecte i la producció de la nostra primera maleta OEM pel seu icònic model R1200C. A partir d’aquell moment es va decidir que la visió de la companyia recauria en l’ expansió comercial a nivell internacional.

A les instal·lacions NAD de Barcelona mantenim la producció del 70% de la nostra facturació, donant rellevància al control dels processos i el desenvolupament tecnològic propi. Els nostres països amb filial recullen la resta de la producció, del 25% a la Xina i 5% a Indonèsia, cosa que ens ha permès tenir presència a més de 80 països a tot el món.

En l’actualitat , a NAD hem fet un salt a la segona generació amb Jaume Xicola Serrano al capdavant, i ara afrontem els nous reptes que ens ofereix aquest món globalitzat on la mobilitat personal canviarà a nivell mundial.

Amb més de 50 anys d’experiència, NAD és avui dia un líder mundial en la fabricació de seients, maletes i accessoris per a motocicletes per a les marques internacionals més prestigioses.

SEIENTS / MALETES SUPERIORS / MALETES LATERALS / BOSSES

MALETES SUPERIORS / MALETES LATERALS / BOSSES / KITS DE MUNTATGE / MALETES PER ATV / SHAD RIDER

Clients PRINCIPALS

BMW

DUCATI

HARLEY DAVIDSON

HONDA

KAWASAKI

KTM

PIAGGIO Group

POLARIS Group

TRIUMPH

YAMAHA

BMW

DUCATI

HARLEY DAVIDSON

HONDA

KAWASAKI

KTM

PIAGGIO Group

POLARIS Group

TRIUMPH

YAMAHA

Què fem?

Desenvolupament de producte

El departament de Recerca i Desenvolupament de NAD sl permet un desenvolupament de productes “End to End”.

Solucions Innovadores

NAD SL inclou solucions innovadores per satisfer les necessitats dels clients en termes d’ergonomia i confort

Capacitat de fabricació

Les nostres línies de fabricació treballen amb: Bases de plàstic, escuma de poliuretà, tapisseria, fundes i costura.

Qualitat

Departament propi de qualitat i laboratori per garantir productes d’alta qualitat als nostres clients

Experiència

50 anys d’experiència en el disseny, fabricació i subministrament de seients de moto.

Instal·lacions