TOP CASE SH33

90.35

D0B33200

TOP CASE SH33

90.35

D0B33200

Maleta de moto de 33 litres amb capacitat per a un casc integral i accessoris. Compacta i pràctica, està disponible en diferents colors. Compta amb el Press Lock System, que tanca la maleta amb una simple pressió.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

    La SH33 és una maleta de moto compacta i pràctica, composta de polipropilè reforçat d’alta qualitat i amb capacitat per a guants i casc modular. De formes corbes i catadiòptric fumat, és un bàsic en la gamma de SHAD. Disposa de la mida perfecta, ja que s’adapta tant a scooter com a motos de baixa cilindrada. Sense nervis entre frontisses i una curvatura semicircular a la part posterior del bagul, proporciona un major confort i ergonomia per al segon passatger. Compta amb el Press Lock System, un tancament a pressió senzill i hermètic. Com tots els Top Case de SHAD, s’obre i es tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-lo. Únicament la farem servir quan vulguem bloquejar-lo a la moto. Incorpora una esquerda que fa una funció de maneta ergonòmica per facilitar el trasllat de la maleta.
    Si ets dels que porta el disseny un pas més enllà, t’agradarà poder triar entre els diferents colors de tapa, o l’opció verge perquè la personalitzis al teu gust.

    Com a accessoris opcionals, disposem del respatller i la llum de fre. El respatller (D0RI40) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La llum de fre (D0B29KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió posterior.
    Igual que la resta de maletes de moto SHAD (a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

PRODUCTES RELACIONATS

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.