TOP CASE SH34 CARBONI

95.37

D0B34106

TOP CASE SH34 CARBONI

95.37

D0B34106

Maleta de 34 litres amb capacitat per a un casc integral i accessoris. Compacta i pràctica, és ideal per a ús diari. Compta amb el tancament a pressió Press Lock System i diferents colors de tapa.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

ACCESORIS / PRODUCTES COMPATIBLES

DESCRIPCIÓ

La SH34 és una maleta de moto compacta i pràctica, composta de polipropilè reforçat d’alta qualitat i amb capacitat per a guants i casc modular. Incorpora de sèrie la tapa de carboni, que li dóna una estètica polivalent, agressiva i aerodinàmica, alhora urbana i àgil. Està pensada per a aquells que busquen el màxim nivell d’estil i de sofisticació: és esportiva, elegant i pràctica.
El volum interior, optimitzat, aconsegueix un màxim aprofitament de lespai i dóna una capacitat de 34 litres reals. Sense nervis entre frontisses i una curvatura semicircular a la part posterior del bagul, proporciona un major confort i ergonomia per al segon passatger. S’ha cuidat molt el seu disseny perquè resulti una maleta compacta i amb una capacitat real i gran dins de la seva categoria. Com tots els Top Case de SHAD, s’obre i es tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-lo. Únicament la farem servir quan vulguem bloquejar-lo a la moto. Incorpora una esquerda que fa una funció de maneta ergonòmica per facilitar el trasllat de la maleta.
Si ets dels que porta el disseny un pas més enllà, t’agradarà poder triar entre els diferents colors de tapes, o l’opció verge perquè la personalitzis al teu gust.
Com a accessoris opcionals, disposem del respatller i la llum de fre. El respatller (D0RI40) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La llum de fre (D0B29KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió posterior.
Igual que la resta de maletes de moto SHAD(excepte TR48/TR37) incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.