TOP CASE SH46

162.30

D0B46200

TOP CASE SH46

162.30

D0B46200

Maleta de moto molt robusta amb capacitat per a 2 cascos modulars. Resistent a temperatures extremes, s’adapta tant a scooter com a motos de mitjana i gran cilindrada. Conté el Handle Lock System, que li proporciona seguretat gràcies a un doble tancament, que fixa la maleta a la moto i tanca el mateix bagul.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

TOP MASTER
BMW R1200/1250GS

W0Gs19st

47.32 €

DESCRIPCIÓ

La SH46 és un top case molt robust, compost de polipropilè reforçat d´alta qualitat. El bagul resisteix temperatures extremes i protegeix la càrrega interior dimpactes i caigudes. Té capacitat per a 2 cascos modulars tombats, més accessoris de viatge, amb un disseny renovat de formes corbes, aplicant uns catadiòptrics en un color negre piano al costat de tres minimalistes línies vermelles de diferents dimensions. Disposa de la mida perfecta tant per moure’s per la ciutat com per a trajectes més llargs, cosa que li permet adaptar-se tant a scooter com a motos de mitjana i gran cilindrada.

La seguretat que proporciona el Handle Lock System permet comptar amb un doble tancament; per una banda, fixa la maleta a la moto i, per altra banda, tanca el mateix bagul. Disposa d’una nansa perquè, un cop extreta, el transport de la maleta sigui fàcil i senzill. També disposa de tires limitadores internes que asseguren que no es mou la càrrega interior.
Com tots els Top Case de SHAD, s’obre i tanca amb una sola mà, sense necessitat d’utilitzar la clau per obrir-lo. Únicament la utilitzarem quan vulguem bloquejar-lo a la moto.
Com a accessoris, disposem del respatller, la bossa interna, la graella metàl·lica superior i la llum de fre. El respatller (D0RI60) proporciona més confort per al passatger a més de donar-li un disseny totalment únic al conjunt. La bossa interna (X0IB00), amb obertura superior i butxaca externa per a una accessibilitat directa, està reforçada amb una escuma interna per protegir el contingut de qualsevol cop i una cingla i nansa perquè sigui més fàcil transportar-la. D’aquesta manera, la bossa interna facilita el transport dels estris sense haver d’extreure la maleta. La graella metàl·lica superior (D0PS00) incrementa la capacitat de la maleta mantenint la mateixa càrrega màxima, i disposa de pestanyes específiques per a pops i bosses per assegurar i fixar la càrrega. Finalment, la llum de fre (D0B40KL), és de leds de baix consum i és molt fàcil d’instal·lar, ja que s’acobla a la part inferior de la base de la maleta, incrementa la seguretat i la moto és més visible des d’una visió del darrere.
Igual que la resta de maletes SHAD (a excepció de TR48/TR37), incorpora la platina i el kit de cargols.

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.