TOP CASE TR55 TERRA BLACK EDITION

499.00

D0TR55100B

TOP CASE TR55 TERRA BLACK EDITION

499.00

D0TR55100B

Maleta top TERRA TR55 Black Edition amb capacitat per a dos cascs modulars i que destaca per ser la maleta d´alumini més lleugera del mercat amb 5,4 Kg. Dissenyada i fabricada 100% a Barcelona. El disseny innovador minimitza l’impacte visual a la motocicleta. La versió TERRA BLACK EDITION ofereix un acabat en pintura negra mat resistent a les ratllades. A més, compta amb totes les característiques tècniques que han fet de la gamma TERRA un referent, com el sistema de tancament integrat “TERRA Lock System” (Patent Pending). La maleta top TERRA TR55 ha estat premiada amb l’ABC Awards, gràcies al disseny centrat en solucionar aspectes claus per a l’ús en motos d’aventura.

FIJACIONES COMPATIBLES CON TU MOTO

DESCRIPCIÓ

Maleta top TERRA TR55 Black Edition amb capacitat per a dos cascs modulars i que destaca per ser la maleta d´alumini més lleugera del mercat amb 5,4 Kg. Dissenyada i fabricada 100% a Barcelona. El disseny innovador minimitza l’impacte visual a la motocicleta. La versió TERRA BLACK EDITION ofereix un acabat en pintura megra mat resistent a les ratllades. La maleta top TERRA TR55 ha estat premiada amb l’ABC Awards, gràcies al seu disseny centrat a solucionar aspectes claus per a l’ús en motos d’aventura. permet un gruix reduït d’1,2 mm per obtenir la màxima resistència amb un pes mínim. És una estructura d’acer inoxidable AISI 304 de grau industrial que inclou el sistema de tancament i la nansa retràctil integrada. Pensada per a un ús ràpid i només amb una mà, permet a l’usuari obrir i tancar la maleta, i també fixar-la i treure-la en pocs segons. També disposa de frontisses d´acer inoxidable AISI 304.

El marc de segellat en goma de la maleta protegeix l´interior de les inclemències climatològiques (Water resistance). A més, la seva base interior de foam redueix el desplaçament de la càrrega al seu interior.

Les claus i el bombí de la TR55 corresponen a la versió premium de SHAD, amb un sistema que redueix les possibilitats de robatori i una coberta que protegeix el bombí de l’entrada de pols.

Opció d’afegir càrrega addicional gràcies als seus inoxidable AISI 304.

Es requereix la instal·lació d’un top master i una graella de muntatge (no inclòs). Tres opcions de graella: graella estàndard SHAD (D1B591PA), graella d’alumini (D1BTRPA) o graella d’alumini black (D1BTRPA2).

Els bombins són fàcils de canviar: en menys de 5 minuts podràs unificar la maleta top i laterals per utilitzar-les amb una sola clau. Un tercer bombí està inclòs a la maleta del costat dret per a la maleta top.

Accessoris (no inclosos): Respatller de dues peces (D0RI75) i bossa interna expandible (X0IB10).

DESCRIPCIÓN

CARACTERÍSTICAS

PESO MÁXIMO DE CARGA
DIMENSIONES BAUL CERRADO
PESO EN VACIO
ALTURA DE RESPALDO
APERTURA DE PUERTA
COLORES
NÚMERO DE PIEZA

PRODUCTES RELACIONATS

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.