Nova bossa de dipòsit Click System E02 C

La família Click System continua creixent. Presentem la SHAD E02 C, una bossa de dipòsit compacta que ofereix la millor relació qualitat preu. 

Amb una capacitat de 3 litres, el seu disseny compacte, com a la resta de sèrie, busca la màxima integració per realçar l’estètica de la moto. 

La bossa està fabricada en Polyester 900D i EVA termoformat, cosa que li proporciona una estructura semirígida que manté la forma quan és buida. Aquest material, a més, proporciona una resistència de 1.500 hores als raigs ultraviolats (UV) . 

L’E02 C inclou de sèrie una funda impermeable i una nansa per a l’espatlla, així com una funcional nansa de mà per facilitar el transport, i elements reflectants que milloren la visibilitat. 

El sistema Click  System permet una ràpida col·locació, així com una fàcil extracció per polsador.  Les cremaleres es poden bloquejar amb un cadenat.  

                        

Opcionalment es pot instal·lar el tancament amb combinació (Ref. X1SESTCL) i el mecanisme de bloqueig (Ref.  X1SESTLR ), per evitar accedir a l’interior de la bossa i/o la sostracció d’aquesta. 

Preu de venda al públic recomanat 

Ref. X0SE02C          58€ 

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT