Nou reconeixement per als dissenys de SHAD

L’Associació de Disseny Industrial (ADI-FAD) ha guardonat SHAD amb quatre Premis Delta de Bronze a la categoria de Mobilitat.

En una cerimònia que ha tingut lloc al Disseny Hub Barcelona, ​​els productes SHAD premiats pel seu disseny han estat la maleta lateral SH38X Expandable; el sistema Click System per a la instal·lació ràpida i segura de bosses de dipòsit per a moto; i les famílies Executive i Daily de la nova unitat de negoci SHAD Bike .

El jurat ha destacat l’innovador mecanisme expandible de la maleta SH38X, basat en un concepte procedent de l’arquitectura: la tensegritat. Aquest mecanisme permet expandir i contraure la maleta telescòpicament, en qüestió de segons i de manera uniforme. El resultat ha estat les primeres maletes laterals expandibles de l’aftermarket, les més compactes del mercat amb capacitat per allotjar un casc modular.

Del sistema Click System han subratllat la comoditat d´extracció mitjançant un polsador que incorporen totes les bosses de la gamma, a més d´una perfecta integració estètica al dipòsit de més de 200 models de moto, i les múltiples opcions de bosses amb tancaments, volums i acabats diferents (10 models ).

També han rebut un Delta de Bronze dues famílies de producte de la nova unitat de negoci SHAD BIKES: La família DAILY que es compon d’una Tote Bag, una motxilla i una bossa per manillar, i la família EXECUTIU que es compon duna motxilla, un office bag i una bossa de manillar. Destaquen en tots dos casos per la funcionalitat, el disseny i els acabats adaptats a l’ús i perfil d’usuaris.

Creats el 1961, els Premis Delta són un referent a l’àmbit empresarial espanyol. Pretenen promoure el reconeixement públic dels productes innovadors que proposen una renovació conceptual i aporten a nivell mediambiental o social, essent un exemple de bon disseny i qualitat de fabricació.

Aquests premis són el reconeixement a la dedicació i el talent dels nostres equips d’enginyeria, disseny, i per extensió a tots els treballadors de SHAD. Felicitats!

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT