Region:

SHAD llança l’única bossa de dipòsit amb doble sistema de seguretat integrat: E091CL Click System

SHAD llança l’única bossa de tanc amb sistema de seguretat a la moto i a l’interior de la bossa. Serà una nova bossa Click System, que a més permet retirar la bossa del dipòsit en uns segons, només prement un botó.

 

SHAD, marca referent en solucions d’equipatge per a la motocicleta, arriba al mercat amb un nou desenvolupament propi que millora les prestacions d’ús dels sistemes anteriors per a bosses de tanc.

Click System és l’evolució del sistema de fixació ràpida per a bosses de dipòsit de la marca de Barcelona. El nou sistema, a més de per la seva facilitat d’ús i integració a la motocicleta, destaca pel push button integrat que permet desbloquejar la bossa de forma ràpida i fàcil al simplement prémer-lo.


Després de presentar-se a la darrera edició d’Eicma, Click System apareix amb 7 referències de bosses per adaptar-lo, i una compatibilitat de més de 200 models de moto. Entre molts altres, hi ha les noves versions 2023 de models rellevants com les BMW GS, Yamaha MT09, Kawasaki Z900, Ducati Multistrada o Honda Africa Twin.

Les noves bosses de dipòsit, a la venda des de l’abril del 2023, s’ofereixen en tres mides diferents de borsa: l’ E03 (3 litres), l’ E09 (5 litres) i la TR15 (13 litres). Aquesta última, amb butxaques exteriors per a una major capacitat i una butxaca expandible per a una major adaptació a la forma del dipòsit de la moto, s’inclou a la gamma TERRA, mentre que les dues primeres han estat dissenyades per a un ús més asfàltic/urbà.

Doble Bloqueig: per obrir i per extreure la bossa

La gran novetat que no va arribar a presentar-se a Eicma, és la E091CL . Aquest model avançat de l’E09 disposa d’un cadenat amb combinació integrat per impedir l’obertura i/o l’accés al contingut de la bossa. Amb aquesta aportació es garanteix un plus de seguretat en terminis curts de temps amb la bossa muntada i assegurada a la moto. Aquesta petita evolució la fa idònia per a viatges o sortides en què deixem la moto estacionada per fer parada a bars, restaurants, o estacions de servei, dificultant el furt del contingut.

Les tres bosses s’ofereixen en dues versions diferents , “C” (Click System) i “CL” (Click System Locked). Les anomenades “CL” comptaran amb un sistema de bloqueig amb clau a la fixació. Totes tenen una perfecta integració a la moto mitjançant una discreta fixació en forma de ferradura que s’instal·la al tap del dipòsit de la moto.

Ambdues versions comptaran amb una cremallera bloquejable i s’inclourà la funda impermeable i la corretja de transport per a espatlla com a accessoris de sèrie.

Documentos para descargar

WHY SHAD

PERQUÈ SHAD

QUALITY LAB

SOSTENIBILITAT

Search

GAMAS DESTACADAS

Fijaciones y Respaldos

This means that we have new equipment for any type of examination, repair and customization service.